REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuviškasis Helovynas kur kas santūresnis už amerikietiškąjį.

Net ir didžiausi šios šventės aistruoliai tikriausiai nesiryžtų savo namų išdabinti taip, kaip tai matome kino filmuose darant kitapus Atlanto gyvenančius amerikiečius – kone Kalėdų bumui prilygstančiomis švieselių girliandomis, didžiulėmis instaliacijomis, siaubo teatro scenos vertais rekvizitais.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau nuosaikios, bet stilingos ir taiklios puošmenos šiuo metų laiku net labai pageidautinos. Juk jos sukuria šventišką nuotaiką, leisdamos pabėgti nuo rudeninio slogučio, be to, primena, kad ruduo – taip pat savaip žavus metų laikas. Nepaisant to, kad dangus darosi vis niūresnis, o dargana vargiai leidžia pasidžiaugti gryno oro malonumais.

REKLAMA

Kokiomis detalėmis papuošti namus prieš Helovyną?



1.    Šilti kamuoliukai.
Tokie iš senos skaros ar pledo pasiūti kamuoliukai, kuriuos galima pakabinti ant šviestuvo, tiks prie ramaus, žemės spalvų interjero – jie nesuardys kambario harmonijos savo rėksmingumu, o kartu taps nauju, rudenišku ir jaukiu akcentu.

2.    Edgaro Alano Po stilius. Šio siaubo romanų tėvo kūriniai – geriausi skaitiniai artėjant Helovynui. O pas jus užsukusius svečius galite pradžiuginti pačių pasigamintais „literatūriniais“ paveikslėliais. Prireiks keleto keraminių plytelių, kurias galima apklijuoti iš senos nereikalingos knygos ar laikraščio išplėštais puslapiais bei makabriškomis juodų varnų aplikacijomis.

REKLAMA
REKLAMA

3.    Gotiška šaka. Paprasta plika medžio šaka gali virsti tikru interjero šedevru, jei ją papuošite tamsių, niūrių spalvų karoliukų girliandomis, karuliais, kutais. Paprasta, skoninga ir netgi šiek tiek prabangu.

4.    Rudens puokštė. Manote, kad rudens lapų puokštės daromos tik vaikų darželiuose ir mokyklose, atėjus Rudenėlio šventei? Nieko panašaus! Spalvingi rudens numarginti lapai gali tapti puikia jūsų namo vartų ar durų puošmena Helovynui. Tegul šventės svečius nuo pat durų pasitinka ypatinga nuotaika!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5.    Gėrimai – tik stiprių nervų vartotojams. Paprasčiausias būdas vaišių stalą paversti Helovyno puota – „šiurpiais“ lipdukais papuošti gėrimų taures. Taip, arachnofobija sergančiam žmogui voro atvaizdu dekoruota taurė gali tapti tikru išbandymu, bet... juk Helovynas tam ir skirtas – pažvelkime savo baimėms tiesiai į akis!

Laura M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų