REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Maskva atsiveikina su Š. Kalmanovičiumi

Pirmadienį pačiame Rusijos sostinės Maskvos centre nužudyto verslininko Šabtajaus Kalmanovičiaus palaikai trečiadienį buvo pašarvoti Vidnojės sporto rūmuose, kur nuo pat ryto atsiveikinti su žuvusiuoju susirinko šimtai žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp jų buvo ir buvusios Š. Kalmanovičiaus žmonos Anastasija Kalmanovič ir krepšininkė Anna Archipova, dvi vyriausios dukterys ir būrys sportininkų iš moterų krepšinio komandos „Spartak“, vyrų futbolo komandos „Saturn“, moterų futbolo komandos iš Zvenigorodo.

REKLAMA

Atsisveikinti su senu bičiuliu, kuris rytoj bus palaidotas Izraelyje, atvyko ir Alla Pugačiova su Maksimu Galkinu, Genadijus Chazanovas, daininkas Nikolajus Baskovas, komikas Vladimiras Vinokuras, daininkas Josifas Kobzonas, kuris kadaise padėjo Š. Kalmanovičiui anksčiau laiko išeiti iš Izraelio kalėjimo.

Salėje nebuvo tik jauniausių Š. Kalmanovičiaus atžalų. Jiems pasakyta, kad tėtis išvyko į komandiruotę.

„Mirė mano draugas. Šabtajus mokėjo draugauti. Ir mokėjo „laužyti“. Jo mirties priežastis tikrai glūdi ne sporte“ - teigė atsisveikinti su nužudytu verslininku atėjęs Rusijos krepšinio federacijos prezidentas Sergejus Černovas.






REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų