REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalistų Dailiaus Dargio ir Tomo Čyvo staipsnis „Interesų rūmai“. Į Europos Sąjungos fondų lėšas pretenduojantys senieji Vilniaus koncertų ir sporto rūmai (VKSR) sunkiai skinasi kelią atsinaujimo link. Artimiausiomis savaitėmis Vyriausybė, nelabai klausianti visuomenės nuomonės ir nepaisanti jos poreikių, spręs, ar skirti ES lėšų Vilniaus koncertų ir sporto rūmų rekonstrukcijos projektui. Nuo to priklauso, ar toje vietoje matysime visuomeninės paskirties objektą, ar dar vieną viešbutį dangoraižį.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ – straipsnis „Sostinės meras žavisi socialdemokratais“. Vilniaus savivaldybės pastatą parduoti, o paskui nuomotis užsimojusį merą konservatorių-krikdemą Vilių Navicką užkerėjo socialdemokratų idėjos. Gal metas keisti partiją? Žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Pradėtas mūšis dėl dujų terminalo“ – valdžios ir oponentų nuomonės apie terminalo būtinumą Lietuvai. Taip pat šioje rubrikoje rasite Žurnalisto Daliaus Dargio straipsnį „Mirtinas smūgis avantiūrų nevengusiam milijonieriui“. Praėjusią savaitę milijonierius ir sporto mecenatas 61 metų Šabtajus Kalmanovičius tapo kruopščiai ir ilgai rengto pasikėsinimo auka.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Alvydo Dargio straipsnį „Slaptai sudegintos imperijos paslaptys (III)“. „Balsas.lt“ savaitė tiria, kodėl Lietuvoje nebuvo suformuota už sunkius nusikaltimus nuteistųjų sušaudymo komanda.

Rubrikoje „Savaitės interviu“ – interviu su A. Brazausku „A. Brazauskas: A.Kubilius premjeru būti negali“. Socialdemokratai, pristatę alternatyvią Vyriausybės programą, anot kadenciją baigusio prezidento Algirdo Brazausko, sunkmečiu yra pasiryžę nustumti į šalį politines ambicijas ir valdžioje būti kad r su konservatoriais.“

REKLAMA
REKLAMA

Rubrika „Aplink pasaulį“ - 10 nesibaigiančių istorijų. Žurnalistų itin pamėgtos istorijos, primenančios pasakas be galo.

Apie biržose kasdien didėjančią bedarbių armiją ir nedidėjantį darbo vietų skaičių skaitykite žurnalistės Rūtos Grigolytės straipsnį „Milijonų verta kvalifikacija“ rubrikoje „Pinigų skonis“.

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ straipsnis „MMA bušido „HERO’S 2009“ turnyrą vainikuos staigmena“. Lapkričio 14 dieną Vilniuje, „Siemens“ arenoje, vyksiančio prestižinio MMA bušido turnyro „HERO’S 2009“ žiūrovai sulauks malonių staigmenų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Automanija“ supažindina su bavarišku BMW stilingumu. Naujas kompaktinis visureigis BMW X1 jau pasirodo rinkoje ir panašu, jog jis jau pavergė nemažai BMW gerbėjų.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų