REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiais  metais per dešimt mėnesių visose (devyniose) Lietuvos televizijose bendrai buvo parodyta apie 750 tūkstančių įvairios trukmės reklaminių klipų.

REKLAMA
REKLAMA

Prognozuojama, kad per visus 2009 metus jų bus parodyta apie 900-950 tūkstančių, o tai savo ruožtu yra ~4000 skirtingų reklaminių klipų, ~3700 skirtingų prekės ženklų  ir  960 reklamuotojų. Bendra reklaminių klipų transliacijų trukmė yra 20,3 milijono sekundžių arba  5755 valandų arba 240 parų be pertraukos.

Po keleto nesudėtingų aritmetinių veiksmų gauname, kad kiekvienas TV kanalas per dieną parodo 1,9 valandos reklamos.... kitaip tariant 10% televizinio tinklelio per dieną sudaro reklama. O atsakant į klausimą ar daug reklamos rodo Lietuviškos televizijos, štai Latvijoje kiekvienas kanalas per dieną vidutiniškai rodo ~2,3 valandas, o Estijoje 2 valandas reklamos. Reklamos kiekio skirtumas tarp daugiausiai ir mažiausiai transliuojančių kanalų tiek Lietuvoje tiek Latvijoje ir Estijoje yra apie 3 kartus. Ir dar vienas įdomus faktas – daugiausiai reklamos transliuojantis kanalas yra lyderis visose trijose Pabaltijo valstybėse...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų