REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Terry Gilliamui neįtiko Tomas Cruise‘as

Po Heatho Ledgerio mirties režisierius Terry Gilliamas nusprendė pabaigti „Daktaro Parnaso fantazariumas“ filmą kartu su gerais amžinatilsį aktoriaus draugais Jude‘u Law, Colinu Farrelliu bei Johnny‘iu Deppu.

REKLAMA
REKLAMA

Aktoriai įkūnijo tris skirtingus Ledgerio vaidinto vaidmens amplua. Kadangi jie buvo artimi ne tik Heatho Ledgerio bet ir jo šeimos bičiuliai, todėl filmas labiau įvardijamas  kaip dedikacija šviesiam aktoriaus atminimui nei komercinės sėkmės siekiantis kino projektas.

REKLAMA

Tačiau dar prieš nusprendžiant dėl filmo likimo, žurnalui „Total Magazine“ Terry Gilliamas atskleidė, jog pratęsti Heatho Ledgerio pradėto darbo labai troško ir pats Tomas Cruise‘as.

Terry Gilliamui šis pastaruoju metu ne iti aukštumose esantis aktorius neįtiko dėl vienos paprastos priežasties: Tomas Cruise‘as niekada nėra net bendravęs su Heathu Ledgeriu.

„Vienu periodu Tomo karjera besirūpinantys vadybininkai labai aktyviai siūlė savo klientą. Tačiau manęs nedomino žmonės siekiantys sau naudos iš Heatho mirties. Ieškojau aktorių, pažinojusių ir bendravusių su juo ir už filmavimo aikštelės ribų. Mano idėja buvo išlaikyti šį filmą kuo artimesnį Heathui“,- savo sprendimą paaiškino režisierius.

REKLAMA
REKLAMA

Nors Terry Gilliamas visuomet teigė esą „Daktaro Parnaso fantazariumas“ nebus vien tik Heatho Ledgerio vedamas filmas, tačiau po jo mirties likusią tuštumą galėjo užpildyti tik jį pažinoję bei mylėję žmonės. Todėl būtų buvę neteisinga leisti Tomui Cruise‘ui, prisidengiant  šiuo projektu, užglaistyti paskutiniuosius penkerius metus jį lydėjusias nesėkmes kine.

Filmas „Daktaro Parnaso fantazariumas“ kinuose nuo sausio 8 d.

Filmo treileris:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų