REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmosiomis sausio dienomis turintis pasirodyti firminis „Google“ mobilusis telefonas „Nexus One“ jau vadinamas blogiausiai išsaugota technologijų pasaulio paslaptimi.

REKLAMA
REKLAMA

Tarsi patvirtindamas tokią prielaidą, internete pasirodė dar vienas vaizdo įrašas, kuriame bene aiškiausiai matomos išorinės telefono ypatybės. Trumpame siužete matoma „Nexus One“ vartotojo sąsaja – didelės lenkta linija išdėstytos telefono funkcijų piktogramos, skaitmeninių žemėlapių ir elektroninio pašto programų paleisties mygtukai. Aiškiai matomas ir fone mirksintis „Google“ logotipas.

REKLAMA

"Nexus One" pakuotės nuotrauka "Twitter" portale.

Nors „Google“ jokios informacijos apie artėjantį „Nexus One“ nėra patvirtinusi, įvairų šaltinių teigimu šis telefonas be SIM kortelės bus pardavinėjamas ir internete, tad jį galės įsigyti ne tik su „Google“ bendradarbiaujančių mobiliojo ryšio tinklų klientai, o visi norintys.


„Telegraph.co.uk“ teigimu, firminio „Google“ telefono, kurį gamina bendrovė HTC, pristatymas yra viena blogiausiai saugotų technologijų srities paslapčių. „Nexus One“ telefonai buvo išdalyti kelioms dešimtims „Google“ darbuotojų, kad šie galėtų jį išbandyti dar iki pateikiant rinkai. Gali būti, kad būtent dėl šios priežasties internete pasklido jo nuotraukų ir vaizdo įrašų fragmentai.








REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų