REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas įžymybių rabinas suabejojo popmuzikos žvaigždės Britney Spears (Britni Spirs) motinystės sugebėjimais, teigdamas, kad nuolatiniai jos šėliojimai vakarėliuose daro neigiamą įtaką jos dviem mažiems vaikams.

REKLAMA
REKLAMA

Niujorko dvasinis lyderis ir rašytojas rabinas Shmuley Boteachas (Šmulis Botičas) parašė atvirą laišką vėl be poros likusiai žvaigždei, ragindamas ją praleisti daugiau laiko su sūneliais Seanu Prestonu (Šonu Prestonu) ir Jaydenu Jamesu (Džeidenu Džeimsu).
Jis tvirtino, kad neseniai pasirodžiusios nuotraukos, kuriose ji nufotografuota išeinanti iš klubo girta ir be kelnaičių, gali traumuoti berniukus visam likusiam gyvenimui.

REKLAMA

"Britney, kai tampi motina, gyvenimas tampa tikrai rimtas... Mes visi galime apsimesti, kad gyvenimas yra vienas didelis balius be jokios atsakomybės", - rašė Sh.Boteachas.

"Retai būdama namuose, grįždama įkaušusi ar leisdama vaikams matyti save tokiomis aplinkybėmis, kurios žemina, ji gali visam laikui traumuoti savo vaikus", - perspėjo jis.

"Greitai tavo berniukai naršys internete. Jie pamatys daug tavo nuotraukų, kuriose tu įamžinta tokiomis pozomis, kokiomis nė vienas sūnus neturėtų matyti savo motinos... Stenkis būti namuose su savo vaikais... Prisidenk... Apribok apsilankymus naktiniuose klubuose", - B.Spears pamokslavo rabinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų