REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno miesto savivaldybė ramina, kad pagerinus Panemunės tilto techninę būklę dabar juo važiuoti saugu ir rengia tilto techninį projektą išplatinant jį iki 4 eismo juostų. Tikimasi, kad techninis projektas bus parengtas per 8 mėnesius.

REKLAMA
REKLAMA

Kolegijos posėdyje trečiadienį pažymėta, kad už beveik 30 tūkst. litų išlyginta asfalto danga, nufrezuojant jo paviršių ir įrengiant naują asfaltbetonio dangą. Atlikus šiuos darbus sumažėjo automobilių eismo dinaminės apkrovos tilto konstrukcijoms. Taip pat šaligatvyje buvo užbetonuoti atsiradę plyšiai ir išlyginta asfalto danga. Pažeistos gelžbetonio atramos buvo išardytos ir išbetonuotos naujos, o metaliniai sutrūkinėję turėklai buvo sujungti tarpusavyje.

"Atlikus remontą, transporto ir pėsčiųjų eismas pagerėjęs, tilto būklė patenkinama. Panemunės tilto rekonstrukcijos darbai kainuos nuo 40 iki 50 mln. litų. Realu, kad išsprendus finansavimo klausimus, tilto rekonstrukcijos darbai prasidės jau kitais metais", - posėdyje sakė Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų