REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šių metų vasario 16 d., Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, iškart po Talino ir Rygos, Rusijos estrados primadona Ala Pugačiova aplankys Vilnių ir „Pramogų arenoje“ (Ąžuolyno g. 9) surengs grandiozinį atsisveikinimo šou savo ištikimiems gerbėjams. Jūs galėsite išvysti fantastines scenos dekoracijas, garso ir apšvietimo techniką, specialiai sukurtą Rusijoje šiam šou bei išgirsti laiko patikrintus hitus ir naujai išleistas dainas.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš nebučiuosiu scenos atsisveikinant“ – sakė Ala Pugačiova spaudos konferencijoje Rusijos žurnalistams. Artistė palieka tik koncertinę veiklą. „Suvaidinsiu kokiam nors spektaklyje ar filme. Aš juk – aktorė! Galiu padainuoti, pašokti, pasaką pasekti ar eilėraštį padeklamuoti“, -pasakojo scenos primadona.

REKLAMA

Dvi pagrindines priežastis įvardijo pati A. Pugačiova dėl ko 60-čio proga nutarė palikti sceną: pirmoji – dėl sveikatos, ilgos kelionės labai išvargina artistę. Antoji priežastis – po kelių operacijų, tarp jų ir plastinių, dažni koncertai „sodina“ dainininkės balsą ir jos nuomone, tada ji nebegali išreikšti tų intonacijų, kurių pati dainininkė norėtų ir kurias būtų malonu perteikti jos gerbėjams.

Praėjusių metų gruodį Ala Pugačiova baigė pirmąją dalį pasaulinio atsisveikinimo turo ir iki naujų metų visą savo dėmesį paskyrė šeimai bei poilsiui. Tačiau kaip visada aktyviai dalyvavo savo radio stoties „Ala“veikloje.

REKLAMA
REKLAMA

Sausio pradžioje Rusijos televizija parodė pačios Alos Pugačiovos režisuotą muzikinį šou „Kalėdiniai susitikimai“. Šis renginys pirmą kartą buvo filmuojamas Kijeve, Ukrainoje. Tokios reiklios ir griežtos primadonos atlikėjai nematė jau seniai ir kaip jie patys sakė, duos Dievas nematysim dar ilgai. Repeticijų ir filmavimo metu A.Pugačiova pakankamai „patampė“ nervus kiekvienam artistui, stengiantis tobula paversti tobulybe. Kiekvienai scenos žvaigždei ji pati kūrė scenos įvaizdį, todėl visos įžymybės ilgai ir kantrai laukė savo pasirodymo eilės. Net privertė kai kurias įžymybes apsiverkti ar važiuoti į užmiesti pasiimti A.Pugačiovai patikusios artistės suknelės. Šiame šou be Kristinos Orbakaitės, Maksimo Galkino pasirodė Filipas Kirkorovas, Sofija Rotaru, Verka Serdiučka, Nikolajus Baskovas, Anastasija Voločkova bei kitos Rusijos ir Ukrainos estrados žvaigždės. Žiūrovų salėje renginį stebėjo kandidatė į Ukrainos prezidentus Julija Timošenko, kuri vėliau kartu su A.Pugačiova pakilo į sceną ir negailėjo primadonai šiltų žodžių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors Rusijos estrados karalienė ir baigia muzikinę karjerą, tačiau į pensiją įšeiti dar nežada. Per tris ateinančius metus Sankt Peterburge iškils Alos Pugačiovos „Dainos teatras“. Iš viršaus šis pastatas atrodys kaip rusiška raidė П (Pugačiova). Jame bus 4,5 tūkst. vietų koncertų salė, bus įrengta muzikos įrašų studija, ieškosianti naujų talenų. Taip pat įsikurs biznio centras, teatro studija, viešbutis. „Dainos teatre“ žada dėstyti ir pati Ala Pugačiova.

Paskutinį Alos Pugačiovos koncertą jau išvydo JAV, Izraelio, Rusijos, Baltarusijos, Armenijos bei Kazachstano artistės gerbėjai. Iškart po pasirodymo Vilniuje, dainininkės laukia intensyvios gastroles po Vokietiją, vėliau įvyks koncertas ir Varšuvoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų