REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 laida „Dar pažiūrėsim“ – geriausia humoro laida Lietuvoje. Bent jau taip mano portalo EuropeanHitRadio.lt lankytojai. Už šią laidą buvo atiduoti 998 balsai. Iš viso apklausoje dalyvavo 1283 tinklalapio lankytojai.

REKLAMA
REKLAMA

Rimantė Valiukaitė (39) sakė, kad tokie rezultatai jos nenustebino. Aktorė teigė: „Netikėta nebuvo, nes teko išklausyti nemažai nuomonių, kad laida patinka. Ir iš labai įvairių žmonių. Malonu, neslėpsiu. Ir vis tik smagiausias dalykas yra ne rezultatas, o procesas. Nėra didesnės laimės aikštelėje susitikti su tokiais aktoriais, ir dar bendraminčiais. Manau, šį savo gyvenimo laikotarpį prisiminsiu, kaip vieną iš smagiausių“.

REKLAMA

Taip pat laidoje vaidinantis aktorius Ramūnas Cicėnas (29) kitų humoro laidų kolegoms palinkėjo sėkmės: „Iš tikrųjų labai malonu, kad žmonės įvertina mūsų humorą. O šiaip aš visada skeptiškai žiūriu į varžybas. Vertinti kuri geresnė, o kuri blogesnė aš nesiimčiau. Jei man nepatinka aš ir nežiūriu. O visiems laidų kūrėjams palinkėčiau, kad tai, ką jie daro, netaptų darbu, o būtų malonumas – būtent tai, kas ir vyksta mūsų filmavimo aikštelėje“.

REKLAMA
REKLAMA

Audrius Bružas (30) taip pat yra patenkintas, kad TV žiūrovai įvertino jų darbą. Laidos „Dar pažiūrėsim“ aktorius sakė: „Džiaugiuosi, kad žmonėms patinka ką mes darome“.

Pirmoje vietoje atsidūrusios laidos prodiuseris Laimonas Kirkutis (29) džiaugėsi, kad projektą pripažino lietuviai. Jis pridūrė: „Jei žiūrovai taip mano, tai reiškia, kad taip ir yra. Ir tai labai džiugina!“.

Antroje vietoje liko LNK laida „Oplia!”, kuri surinko 163 balsus. LTV laida „Klausimėlis“ atsidūrė trečioje vietoje, surinkusi 93 balsus, o ketvirtoje – LNK laida „Dviračio šou“, už kurią balsavo tik 29 portalo EuropeanHitRadio.lt lankytojai.



Teksto autorius Paulius Tumosa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų