REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar prieš pradėdama paskutinį koncertinį turą, Ala Pugačiova sakė: „Atsisveikindama nebučiuosiu scenos, tiesiog baigsiu koncertinę veiklą kaip dainininkė.“

REKLAMA
REKLAMA

Ir iš tiesų, jos koncerte nebuvo nė lašo liūdesio. Priešingai – jis buvo pilnas optimizmo, naujos pradžios laukimo.

REKLAMA

Atsisveikinimo turo koncertas Vilniuje įvyko vasario 16 dieną. Bendraudama su žiūrovais dainininkė labai stengėsi įterpti vieną kitą lietuvišką žodį, vakarą pradėjo ištardama „Labas vakaras“. Ji taip pat pabrėžė, kad Lietuvai jaučia ypatingus sentimentus ir yra labai dėkinga už savo dukrą lietuvę – Kristiną Orbakaitę.

Nors kai kuriuos žmones įtariai nuteikė faktas, kad koncerto data sutampa su valstybine švente, „Pramogų arena“ buvo pilnutėlė. Pažvelgus į susirinkusiuosius buvo akivaizdu, kad vakaro jie nenorėtų praleisti niekaip kitaip. Kai kurių žvilgsniai buvo tokie, lyg jie būtų išvydę dievybę ir jau gali ramiai numirti. Atlikėjai nusileidus nuo scenos, žmonės puolė prie jos: kas įteikti gėlių, kas tarti keletą žodžių, kas tiesiog pažvelgti iš arčiau.

REKLAMA
REKLAMA

A. Pugačiova nuolat kartojo koks jai svarbus žmonių įvertinimas, kad tai ir yra didžiausia laimė. „Nenoriu nieko gąsdinti pareiškimu, kad palieku sceną. Gyvenimas nesibaigia dainavimu. Yra ir kitos veiklos – teatras, režisūra, radijas… Be to, galėsiu dažniau pažvelgti dukrai į akis.“

Pagrindine aktyvios koncertinės veiklos nutraukimo priežastimi laikoma atlikėjos sveikata. Tačiau, kaip minėta, baigusi koncertinę veiklą Ala Pugačiova visiškai nepasitrauks iš kultūros pasaulio. „Šis etapas baigėsi, bet prasidės naujas, kitokios Alos Pugačiovos etapas“, - sako ji. Didžiąją dalį savo laiko A. Pugačiova skirs projektui „Alos Radijas“, šiuo metu ji yra jo kūrybinė vadovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų