REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmą kartą Kaune – legendinė house muzikos žvaigždė Ian Pooley

„House muzikos tėtis Ian Pooley yra būtent tas, kurį ilgus metus norėjome atsivežti į Kauną. Pagaliau! Beje, Lietuvoje Ian Pooley pristatys tik balandžio pradžioje išleidžiamą naują savo darbą „Pooled 25“, - pasakojo POP STAR BAR atstovai, neabejodami, kad pirmasis vokiečio vizitas į Laikinąją sostinę bus itin sėkmingas.

REKLAMA
REKLAMA

Šis penktadienis, kovo 26-oji, Kaunui bus ypatinga diena. Pirmą kartą POP STAR BAR'e – per milijoną įrašų pardavęs žmogus, beveik du dešimtmečius kuriantis ir grojantis muzikos profesionalas Ian Pooley.  Keliasdešimt hitų išleidęs vokietis gros ne vienas, nes renginį pradės seksualius disko ritmus sukiojantis Mindas, o užbaigs Kauno baro rezidentas Modaco. Kviesdamas į vakarėlį Ian Pooley žada bene karščiausią šio pavasario POP STAR BAR house muzikos naktį.

REKLAMA

Jo garsiausius kūrinius žino visi

Ian Pooley madingas buvo prieš penkiolika, dešimt metų, toks jis yra ir dabar. Jau senokai pristatinėti jo nebereikia – užtenka priminti keletą iškalbingų faktų. Vokietis yra vienas žinomiausių house muzikos didžėjų ir prodiuserių pasaulyje, lyginamas nebent su daug metų sėkmingai dirbančiais Dimitri From Paris, Kevin Yost, Mark Farina ar Gilles Peterson.

Prieš daugiau nei dešimt metų  diskotekų karalius pasauliui padovanojo klasika jau tapusį neatsibostantį albumą „Since Then", kuris šiandien yra lyginimas su ilgai niūniuotais Bob Sinclar įrašais. Būtent šis diskas Ian Pooley atvedė iki šokių muzikos maestro ir aukščiausios lygos didžėjaus bei prodiuserio titulų. Tokie jo kūriniai, kaip „What's Your Number", „900 Degrees", „Coração Tambor", „Balmes", yra gerai pažįstami net ir tiems, kurie nevaikšto į diskotekas.

REKLAMA
REKLAMA

Aišku, „Since Then" nėra vienintelis jo laimėjimas. 2004-aisiais pasirodęs „Souvenirs“ jam  atnešė dar didesnę šlovę. Šio albumo muzika dažnai buvo naudojama reklamose bei filmuose. Po ketverių metų pasaulis klausėsi dar vieno house muzikos klasiko šedevro „In Other Words“. Apskritai per tuos dešimt metų Ian Pooley nuveikė labai daug, nuo remikso grupei „Daft Punk“ iki net 30 000 plokštelių kolekcijos surinkimo.



Fenomenalus pasisekimas Lietuvoje

Ian Pooley klauso ir myli įvairiausių elektroninės muzikos krypčių gerbėjai visame pasaulyje ir, žinoma, čia – Lietuvoje. Nenuostabu, kad Vilniuje jį jau girdėjome, visus tuos kartus vokietis pritraukė minias žmonių. Ir kur begrotų, visada buvo pagrindinė vakaro žvaigždė. Jo vardas ir pavardė garantuoja vakarėlių sėkmę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lygiai prieš metus paskutinį kartą Vilniuje grojęs Ian Pooley grįžta į mūsų šalį. Tiesa, dabar house muzikos legendai atėjo metas pirmą kartą atimti kalbos dovaną Kauno šokių muzikos gerbėjams. Nors mūsų šalyje vokietis jau grojo, Ian Pooley ir toliau išlieka vienu labiausiai laukiamų diskžokėjų Lietuvoje. Tuo galima įsitikinti ir iš susidomėjimo būsimu POP STAR BAR vakarėliu.

Maža to, šis vizitas turi rimtą progą – tai kartu bus ir naujo įrašo premjera. Dar neišleisto Ian Pooley disko „Pooled 25", skirto jo įrašų kompanijos 25-ojo leidinio minėjimui, pristatymas prasidėjo kovo pradžioje Airijoje. Šį penktadienį jubiliejinio albumo testavimo laukia Lietuva, vėliau Ian Pooley albumą pristatys Vokietijoje bei Šveicarijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų