REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mes, vyrai, irgi norime dėmesio“, - prisipažino balandžio mėnesio „Galos“ žurnalo viršelyje besišypsantis muzikantas Andrius Mamontovas.

REKLAMA
REKLAMA

Žurnalo skaitytojus jis nustebins ne tik šia mintimi. Nors įprasta, kad jis dažniausiai yra kalbinamas ir kalba tik apie savo kūrybą, „Galai“ jis pasakojo apie savo gerbėjas, apie gyvenimo suteiktus šansus, išgyventas nuoskaudas ir net apie Olialia pupytes.

REKLAMA

O žavinga pora – pasaulio čempionai Viktorija Engelhart-Bajor ir Arturas Bajoras net pasikvietė į svečius ir atviravo apie jausmus vienas kitam: apie šokių pasaulio pagundas, pavydą ir įtarinėjimus neištikimybe.

Kolumbietiško kraujo turintis Jurgis Didžiulis prisipažino, jog ir gyvenant tolimoje Kolumbijoje jam buvo skiepijama lietuvybė. Temperamentingas muzikantas, su grupe „InCulto“ laimėjęs bilietą į Euroviziją, yra nusiteikęs karingai ir intriguoja, kad rengia naujų siurprizų pasirodymui Osle (Norvegija).

REKLAMA
REKLAMA

„Galoje“ taip pat skaitykite, kokius išbandymus ryškiausioms Holivudo žvaigždėms siunčia „Oskaro“ statulėlės.

Stiliaus puslapiuose – reportažas iš pavasariu alsuojančios „Mados infekcijos“ ir naujausios pasaulio mados tendencijos.

O tiems, kurie nori apžiūrėti mūsų garsenybių drabužėlius iš arti, padės profesionali mados kritikė ir nauja „Galos“ rubrika „Stiliaus guru“. Mados kritikės akiratyje – žinomų Lietuvos žmonių stiliaus pojūtis.

Ir, be abejo, kaip visada „Galoje“ įspūdingiausi mėnesio renginiai: jubiliejai, koncertai, žvaigždžių šėlionės ir menininkų kūrybiniai žaidimai.

Taip pat – kryžiažodis ir konkursas, suteikiantys galimybių laimėti puikių ir vertingų prizų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų