REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pavasario gėrybės – sodininkų mugėje

Vilniuje ir Klaipėdoje įsikūrę prekybos centrai „Banginis“ bei Kaune esantis prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ kviečia visus į kasmetinę sodininkų mugę. Balandžio 10-11 dieną sodininkų mugė vyks Klaipėdos „Banginyje“, o balandžio 17-18 d. mugės atkeliaus ir į Vilnių bei Kauną.

REKLAMA
REKLAMA

Statybos, remonto ir buities prekių tinklas „Senukai“ sodininkų mugę organizuoja kiekvieną pavasarį ir rudenį. Šiemetinė mugė bus jau penkiolikta. Kaip ir kasmet, mugės metu bus galima įsigyti sodinukų, dekoratyvinių augalų, amatininkų dirbinių, kaimiškų maisto produktų. Smagią nuotaiką mugės metu palaikys ir susirinkusiuosius linksmins kaimo kapelos.

REKLAMA

„Įsibėgėjus pavasariui žmonės prisimena per žiemą rečiau lankomus sodus ir sodybas, susirūpina namų aplinka. Kasmetinė sodininkų mugė – pati geriausia proga vienoje vietoje ir už prieinamą kainą rasti viską, ko reikia sodui, daržui ar tiesiog aplinkos gražinimui“, – sakė prekybos centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Sodininkų mugėse susirenka prekiautojai iš visos Lietuvos. Praėjusiais metais Kaune jų susirinko daugiau nei 170.

REKLAMA
REKLAMA

„Megoje“ ir abiejuose „Banginiuose“ įsikūrusiose parduotuvėse „Senukai“ mugės dienomis bus taikomos didelės nuolaidos sodininkų prekėms: net  40 proc. pigiau bus galima įsigyti darbo pirštines, 30 proc. nuolaida bus taikoma lauko vazonams, o 20 proc. – visiems kastuvams. „Senukai“ taip pat žada daugybę kitų nuolaidų sodo bei daržo prekėms.

Prekiautojams dėl dalyvavimo sodininkų mugėje teirautis telefonu (8 37) 212174, (8 37) 327549, (8 656) 42509 arba el.paštu [email protected].

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų