REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar pamenate praėjusių metų pabaigoje vykusį OLIALIA PARTY MAESTRO vakarėlį, kuriame grojo tik disco stiliaus muzika, o šokiai tęsėsi iki ryto? Daug kas mūsų klausė, kada bus kitas šio ciklo vakarėlis? Atsakome: bus ir labai greitai!

REKLAMA
REKLAMA

Jau balandžio 10 d., 22 val. Vilniaus klube PACHA ir vėl vyks OLIALIA PARTY MAESTRO. Šįkart jame garbę atiduosime populiariausiems ritmenbliuzo, soul ir hip hop stiliaus hitams. Išskirtinį gyvą pasirodymą surengs R&B princu tituluojamas Vaidas Baumila. "Nežadu nerealių dekoracijų ar ypatingų šviesų ant scenos. Bet galiu pasakyti, kad bus labai daug gerų emocijų ir nuoširdumo, sklindančio iš mano širdies. Manau, kad geras aktorius yra tas, kuris ant scenos vaidina, o ne tas, kuris joje apsistato daiktais", - auksinius žodžius ištarė visų taip mylimas atlikėjas. Turbūt nesuklysime, pavadinę jį vienu didžiausių OLIALIA PARTY gerbėjų - čia Vaidą dažnai galima sutikti besilinksminantį draugų būryje.

REKLAMA

Jo koncerų Lietuvoje nėra daug, todėl V. Baumila prisipažino, kad kiekvienas retas jo pasirodymas scenoje tampa ypatingu. O ypač - jei tai yra gyvi pasirodymai.  

Trepsėti kojomis ir ploti jums padės DJ Black B, DJ Andrius Rio (LT) ir DJ Rikko El Gato (Mosquito), o vakarėlio nuotaiką įkaitinti padės seksualiausi šokėjai.

Išskirtinio ugnies šou metu bus pristatyta tiesiogine žodžio prasme karščiausia "Olialia" naujiena – „Olialia žiebtuvėliai“. O pirmieji 500 lankytojų tiesiai iš žaviausių "Olialia" mergaičių rankų gaus malonių dovanų.

Tai bus karščiausias rojus, kokiame tik esate buvę, ruoškitės!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų