REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Geležinis žmogus 2" pakartojo prieš dvejus metus rodyto pirmojo filmo debiutinius rezultatus, o stabilumas turėtų džiuginti platintojus, kurie tikriausiai nesitikėjo surinkti daugiau už "Geležinio žmogaus" 348 tūkst. Lt. Aišku, kad per šį trumpą laikotarpį asmeninio gyvenimo bėdas užcementavęs Robertas Downey jaunesnysis neišpasakytai sparčiai išpopuliarėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Po "Šerloko Holmso" triumfo iš kiekvieno kito jo filmo natūraliai laukiama stebuklingų rekordų, bet charizmatiškasis aktorius nėra jau toks visagalis.

REKLAMA

Užjūryje ir Europoje režisieriaus Jono Favreau komiksinė pramoga nuožmiai ir priekabiai kritikuojama. Bent jau man primityvus ir nuspėjamas siužetas su specialiųjų efektų marmaliūze finalinėse minutėse visai netrukdė mėgautis juokingu konstruktorinio kaskadininko Mikio siautėjimu ir kitais spalvingais blogiukais. Very good man Mickey Rourke'as fantastiškai suvaidino arogantišką ir ekscentrišką beprotį išradėją, kuris išvyko iš Rusijos ne tik su meile, bet su balta papūga.

REKLAMA
REKLAMA

Antroje vietoje stabiliai išsilaikė animacinė fantazija "Kaip prisijaukinti slibiną" (35 tūkst. Lt), kuri jau viršyjo geriausius lūkesčius (666 tūkst. Lt) ir vis dar vilioja mažesnius žiūroviukus į atrakcioną. Šeimyninis filmas dar visą mėnesį neturės rimtos žanrinės konkurencijos iki "Šreko" sužaliavimo ir galės ramiai pasisotinti savo drakonišką apetitą (gal net priartės prie 800 tūkst. Lt).

Smūginio tipo trileris kompiuterinių žaidimų fanams ir kitiems paaugliams "Titanų susidūrimas" (29 tūkst. Lt) panašių privilegijų negavo. Vos tik susidūręs su galingesniu "Geležiniu žmogumi" holivudinis niekaliukas nuleido spartietiškus sparnus ir sumažino pajamų surinkimą 68 proc.

Už kelių posūkių jo laukia akistatos su gladiatoriškuoju "Robinu Hudu" ir mumijiniu "Persijos princu", tad pasiekti 500 tūkst. Lt bus mitologiškai sunku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų