REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas pažįstamas seksologas nuvyko į Olandijoje veikiančią mokyklą prostitutėms „Hanky Panky“ pasitobulinti ir pasisemti patirties, o išėjo atvirkščiai.

REKLAMA
REKLAMA

Gudrios „sekso vergės“ tiesiog sunkte išsunkė iš jo visas sekso meistriškumo paslaptis. Vietoj dviejų mokymosi dienų seksologas tapo šios mokyklos dėstytoju dvi savaites. Tačiau pavyko įkalbėti seksologą duoti interviu ir Eronews redakcijai.

REKLAMA

- Kas per mokykla prostitutėms? Apskritai, ar sekso vergėms dar reikia kažko mokytis? - Šią mokyklą įkūrė labai spalvinga asmenybė, buvusi Amsterdamo viešnamių savininkė Ellen Vis. Ji moko merginas gražiai ir teisingai pateikti save, kad šios daugiau uždirbtų ir tokiu būdu galėtų anksčiau išeiti į pensiją.  Ponia Vis supranta, kad vyrams  reikia tik sekso.

Vaizdas Olandijos gatvėje

Tačiau mokykloje mokama ne tik sekso meno, bet ir labai daug dėmesio skiriama partnerių tarpusavio santykių psichologijai. Prostitutės užduotis – kuo ilgiau sulaikyti vyriškį savo draugijoje. Tai ir yra pagrindinis dalykas europietiškoje prostitucijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Juk pinigai mokami už praleistą laiką. Garsiajame raudonųjų žibintų kvartale didžiausią paklausą turi 15 minučių intymios paslaugos, už kurias mokama nuo 30 iki 60 еurų. Galima ir pasiderėti. Per tą laiką vyras turi spėti nusimauti kelnes, lytiškai susijaudinti, greitai pasiekti orgazmą, nusiplauti ir išeiti. O paskui europiečiai stebisi, kodėl jie turi problemų su priešlaikiniu sėklos išsiliejimu.

- Teko kažkur skaityti, kad Amsterdame, raudonųjų žibintų kvartalo informacijos biure kabo skelbimas, kviečiantis užsirašyti į mokymo kursus, kurie vadinasi: „Kaip tapti profesionalia prostitute“. Priklausomai nuo mokymosi rezultatų jo klausytojoms išduodami lytinio brandumo atestatai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Taip, tai tie patys kursai, kurie kainuoja vieną tūkstantį eurų. Mokymas vyksta pusantro mėnesio. Pagrindiniai kursuose dėstomi dalykai: prostitucijos istorija, sveikatos apsauga, specialūs sekso būdai, mokesčių įstatymai, įvaizdis ir kosmetika.

Tačiau viskas, kas susiję su raudonųjų žibintų kvartalu, mano nuomone – absoliuti fikcija, skirta turistams. Į šiuos kursus tikros prostitutės nevaikšto. Juos dėl įdomumo lanko užsienietės, atvykusios dirbti į Amsterdamą, taip pat studentės bei merginos prieš vestuves. Įgytas žinias jos panaudoja santuokiniame gyvenime, o diplomas bus gražus prisiminimas apie jaunystės išdaigas.

REKLAMA

- Kokiems užsiėmimams skiriama daugiausia dėmesio šiuose kursuose?

- Mokykloje didžiausias dėmesys skiriamas praktiniams užsiėmimams, nors ir moko gražiai bei skoningai rengtis, makiažo paslapčių. Aš pasakojau merginoms „nerašytas“ lytinio akto taisykles, kai jos yra iniciatorės.

- Кokios pamokos buvo populiariausios? - Mineto užsiėmimai. Dėl oralinio sekso europiečiai tiesiog kraustosi iš proto! Iš tikrųjų tik nedaug moterų moka teisingai daryti minetą.

Tas „čiulpimas“, kurį praktikuoja dauguma porų, - tiesiog juokingas. Oralinio sekso metu liežuvis turi išsilenkti taip, tarsi priliptų prie vyro genitalijų. Todėl aš rekomenduoju maždaug valandą per dieną burnoje stumdyti liežuviu riešutėlius. Aišku. Dabar jūs pasakysite, kad dėl vaginos treniruotės reikėtų įsidėti ten vaginalinius rutuliukus. - Visiškai teisingai. Gero vaginalinio sekso galima išmokyti bet kurią moterį.

REKLAMA

Ir ji išdarinės lovoje tai, kad jos partneris net praras sąmonę. Šioje sekso formoje turėtų labai gerai dirbti vaginos raumenys. Aš dariau merginoms specialų ginekologinį masažą. O pratimai su vaginaliniais kamuoliukais taip pat labai padeda.

Beje, rekomenduoju juos ne tik prostitutėms, bet ir visoms kitoms moterims, kurios nori patirti daugiau džiaugsmo ir malonumų sekse.   - Ar studijavote „Kamasutrą“? - „Kamasutra“ – labai didelė, o iš tikrųjų sekso pozų viso labo keturios.

Pirmoji, kai vyrų sėklidės lytinio akto metu liečia klitorių, antroji – liečia tarpvietę, o trečioji ir ketvirtoji – vieną iš šlaunų. Todėl ilgai mokyti sekso pozų netenka. Aš elgiausi kitaip: pravedžiau praktinius užsiėmimus viešnamyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau ne raudonųjų žibintų kvartale, o tame, kur iš tikrųjų dirba profesionalės ir klientai ateina ne šiaip sau atsikratyti seksualinės įtampos, o patirti malonumų. Mes savotiškai rizikavome, nes pažeidėme kai kurias taisykles.

Viename kambaryje įmontavome slaptą video kamerą. Seksas su klientais buvo filmuojamas, o paskui kartu su merginomis peržiūrėjome ir taisėme padarytas klaidas. Lygiai taip pat, kaip futbolo treneris analizuoja rungtynių mačą. Suprantama, paskui įrašą sunaikinome, kad nepatektų ten, kur nereikia.

REKLAMA

- Tai vis dėlto kas - svarbiausia prostitutės profesijoje? Каip viešnamių savininkai nustato jų profesionalumą? - Vienas svarbiausių dalykų... artistiškumas.

Gera prostitutė pirmiausiai – gera aktorė. Jei moteris, parduodanti savo kūną, sekso metu su klientu patiria orgazmą ar tiesiog malonumą, jai nėra ką veikti toje profesijoje. Prostitutė privalo žavėtis kiekvienu vyru, net jei jis - šlykštus. Turi suvaidinti taip, kad jis pasijustų esąs vienintelis ir nepakartojamas.

Europos seksologijos asociacijos apklausos duomenimis, didžiausią paklausą turi šios intymios paslaugos: minetas – 34 proc., vaginalinis seksas – 32 proc., masturbacija – 14proc., analinis – 12 proc. ir kita – 8proc. Tos pačios apklausos rezultatais išaiškinta, kad vyrai eina pas prostitutes norėdami: panaikinti seksualinę įtampą -75 proc., pakalbėti – 10 proc., kita – 15 proc. - Кoks jūsų požiūris į prostituciją? - Vyrų ryšiai su sekso vergėmis dažnai baigiasi labai liūdnai. Aš turiu omenyje ne venerines ligas. Dažniausiai pas prostitutes eina vyrai, turintys seksualinių ir psichologinių problemų.

REKLAMA

Tačiau viešnamyje tos problemos neišsprendžiamos. Priešingai, jos tik dar labiau pagilėja. Jei vyras užkibo ant tikros profesionalės kabliuko, jis pats nuo jo nenukris. Jis eis pas ją metų metais, atiduos visus pinigus, o jam su seksu bus vis blogiau ir blogiau. Seksas už pinigus, be meilės nieko gero neduoda. Iš tikrųjų seksas – tai dviejų mylinčių vienas kitą žmonių tarpusavio santykių kuliminacija.

Keli seksologo patarimai

Moteris turėtų šokti pilvo šokį kasdien, bent po 20 minučių. Tai padės jai treniruoti atitinkamus raumenis, kurie „įdarbinami“ sekso metu. Vyrams kiekvieną rytą reikėtų daryti mankštą: atsispaudimus, su svarsčiais ir pan. Šie paprasti pratimai užtikrina kraujo pritekėjimą į lytinius organus ir sustiprina seksualinę funkciją. Seksas turėtų tęstis iki dešimties minučių ir teikti partneriams malonumą, nes seksualiniai maratonai - žalingi sveikatai. Lytinis santykiavimas turėtų baigtis ta pačia poza, kuria ir prasidėjo. Vieno lytinio akto metu pozų keitimas – nerekomenduojamas.

Post Scriptum

Amsterdamo miesto valdžia  planuoja 2012 metams uždaryti visus viešnamius, kurie išsidėstę garsiajame raudonųjų žibintų kvartale. Jų nuomone, jie kuria tik negatyvų miesto reputaciją. Be to, paslaugos, kurias teikia prostitutės, labai žemos kokybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų