REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žalojosi. Alytaus miesto ir rajono PK areštinės kameroje susižalojo du čia uždaryti vyrukai. Vagyste kaltinamas S. Kaminskas (21 m.) bandė puoduku į krūtinę įsikalti vinį, o jo kameros draugas R. Mincevičius (31 m.), irgi vagilis, skutimosi peiliuku susižalojo ranką. Pirmajam nukentėjėliui net neprireikė medikų pagalbos (vinį išsitraukė ir nuėjo srėbti atnešto viralo), o antrasis, medikams žaizdą aptvarsčius, tą pačią dieną grąžintas į areštinę.

REKLAMA
REKLAMA

Skenduoliai. Vilkaviškio rajone, Pilviškėse, upelyje netoli Sodų gatvės, rastas A. Petkevičiaus (49 m.) lavonas. Jį apžiūrėjęs teismo medicinos ekspertas susidomėjo muštine žaizda galvoje. Po medicininės ekspertizės paaiškės tikroji vyriškio mirties priežastis - tada ir bus nuspręsta, ar dėl A. Petkevičiaus žūties bus keliama baudžiamoji byla.

REKLAMA

Raseinių rajone, Jūkainių kaime, A. Norvilo sodybos tvenkinyje, rastas H. Juškio (48 m.) lavonas su kirstine žaizda antakyje. Pareigūnai aiškinasi, kokiomis aplinkybėmis vyriškis susižalojo ir pateko į tvenkinį.

Sprogimas. Ariogaloje (Raseinių raj.), Žemaičių gatvėje, AB "Raseinių melioracija" autoūkio dirbtuvėse virinant benzinvežio "KamAZ" cisterną įvyko sprogimas, per kurį buvo mirtinai sužalotas pro šalį ėjęs mechanikas S. Rumša (39 m.).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų