REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karinių oro pajėgų vadai pagaliau nusileido ant žemės

Prilakę karo lakūnai kartą nusileido ant žemės

Karinės chuliganų pajėgos sustabdė lakūnų kilimą

Balys Karvelis

Šiaulių pramogų ir laisvalaikio centre "Max" chuliganai prilupo Lietuvos karinių oro pajėgų vadą pulkininką Edvardą Mažeikį (39 m.) bei Karinių oro pajėgų I-osios aviacijos bazės vadą šiaulietį majorą Audronį Navicką (33 m.).

REKLAMA
REKLAMA

Minėti aukšti karininkai Makse su žmonomis šventė vienos jų gimtadienį ir išgėrė bare, esančiame pramogų centro antrajame aukšte. Bešvęsdami kariūnai netyčia pernelyg arti prisiartino prie nusikalstamo pasaulio autoritetų staliuko. Pastarieji iš veidų pažįsta tik banditus ir policininkus, tad civiliai apsirengusius karo vadus palaikė policijos šnipais. Pagal nusikaltėlių įstatymus pirmą kartą įkliuvusiam šnipui skiriama lygtina bausmė - "į snukį". Kai E. Mažeikis su A. Navicku laiptais pabandė pakilti į antrąjį aukštą atgal prie baro, karinės chuliganų pajėgos "torpedomis" lakūnų kilimą sustabdė. E. Mažeikis buvo pargriautas, apspardytas ir neteko pusės danties, A. Navickui kliuvo kiek mažiau.

REKLAMA

Tuomet aukšti karininkai padarė keletą atradimų, seniai žinomų eiliniams tautiečiams. Tai, kad banditai nemėgsta, kai išgėręs prie jų pernelyg artiniesi, lakūnams buvo ant laiptų paaiškinta panaudojant vaizdines priemones: kumščius bei kojas. Nubėgęs į policiją šauktis pagalbos majoras ne be nuostabos padarė dar vieną atradimą: jis patyrė, jog policininkai nemėgsta išgėrusių nukentėjėlių - pareigūnai net buvo pagrasinę A. Navicką įkišti už grotų, kad atvėstų. Pulkininkas gi nustebo sužinojęs, jog išgėrusių pacientų nemyli ir ligoninės medikai - E. Mažeikis įsižeidė, kai gydytojas pasiūlė atidėti pokalbį, iki prilakęs lakūnų vadas išsiblaivys.

Jei karinių oro pajėgų vadai būtų mažiau skraidę padebesiais arba bent retkarčiais paskaitinėję "Akistatą", būtų seniai patyrę dar vieną liūdną tiesą: užpuolimas Šiaulių pramogų centre "Max" jiems dar labai gerai baigėsi: ne taip seniai įžymiajame Makse vyrams susikibus buvo papjautas klaipėdietis, ne kartą badytasi peiliais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų