REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ateina Arklio metai

Pagal kinus ateinantys 2002-ieji - Arklio metai. Jei būsime dar tikslesni - Juodojo vandens arklio metai. Tiesą sakant, jų truputį teks palaukti, nes kinai Arklio metų pradžią (pagal kinų kalendorių tai bus 4699-ieji) švęs tik vasario 12 dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Kokie jie, gimusieji Arklio metais?

Arklio metai buvo 1918-ieji, 1930-ieji, 1942-ieji, 1954-ieji, 1966-ieji, 1978-ieji ir 1990-ieji.

Gimusieji šiais metais pasižymi gerais bruožais. Jų metų laikas - vasara, mėnuo - birželis. Kinijoje arklys yra laikomas laimės simboliu. Iš šio gyvūno šiais metais gimę žmonės "paveldėjo" gyvybingumą, ištikimybę, kilnumą, tačiau tuo pat metu ir vaikišką nekantrumą. Arklio metais gimęs žmogus dažnai gerai jaučiasi vadinamojoje aukštojoje visuomenėje, tačiau linkęs maištauti ir pristatyti save kaip paprastą žmogų. Jo įgimta inteligencija ir sklandi kalba lengvai įtikina žmones savo idėjų teisingumu. Bet Arklys dažnai tik daug šneka, o daro palyginti mažai. Dažniausiai Arklį lydi nesėkmės baimė, kadangi jis linkęs veltis į abejotiną veiklą, kurią neretai lydi nesėkmė. Taigi Arklys, prieš ko nors imdamasis, ilgai abejos, tačiau jei kas nors iš aplinkinių bent kiek palaikys, su didžiausiu užsidegimu ims veikti per daug negalvodamas apie pasekmes. Arkliui patinka judėti, jis sunkiai nusėdi vienoje vietoje, dėl to nuolat susiduria su įvairiomis kliūtimis, atsirandančiomis jo kelyje. Dinamiška Arklio siela nepakenčia pastovumo. Įvairūs ilgalaikiai projektai jo visiškai netraukia, kadangi po kurio laiko šio ženklo žmogus praranda motyvaciją veikti.

REKLAMA

Arklio metais gimęs žmogus dirbdamas turi jaustis esąs visiškai nepriklausomas. Ypač Arklys negali pakęsti, kai jį nuolat kas nors prižiūri ir tikrina. Arkliui geriausia dirbti prekyboje ar šiaip versle, kur jis turės nuolat keliauti. Be to, Arkliui būtina lenktyniauti - tik varžydamasis su kitais ir jausdamas nuolatinę konkurenciją jis pasieks gerų rezultatų.

Pinigais Arklio metais gimusieji pernelyg nesirūpina. Jei jų yra - puiku, o jei nėra - nieko tokio, galima apsieiti ir be jų. Pinigų kaupimas nėra Arkliui būdingas bruožas, netgi priešingai - jis dažniausiai beveik neturi santaupų. Arklys yra daugiau idealistas nei materialistas. Pinigai jam tik ištekliai, o ne gyvenimo tikslas. Staiga pritrūkęs pinigų Arklys lengvai išsiskirs su savo turtu, būdamas visiškai įsitikinęs, kad vėliau visos problemos pačios išsispręs. Arklys visuomet įsitikinęs savo sėkme, tuo, kad išsisuks iš bet kokios situacijos.

REKLAMA
REKLAMA

Meilėje Arklys puikus partneris, tačiau labai nepastovus. Jis nuolat įsimylėjęs, jam paprasčiausiai patinka veltis į naujus meilės nuotykius ir žavėti priešingos lyties atstovus. Radęs naują partnerį Arklys puola į naujus santykius, įsimyli labai aistringai, tačiau nejaučia jokio nuosavybės jausmo ir yra visiškai nepavydus. Jis tiesiog apipila naująjį susižavėjimo objektą meile. Tačiau neretai aistra trunka neilgai - vos tik pasirodžius pirmiesiems rutinos ženklams Arklio akys pradeda krypti į šoną. Tačiau išties rimtų santykių arklys neišduos, kad ir kaip jam to norėtųsi...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Arklio metais gimė Rembrantas, Šopenas, T. Ruzveltas, N. Chruščiovas, L. Brežnevas, A. Solženicynas, R. Roselini, B. Straizand, N. Armstrongas, K. Ystvudas.

Kokie bus Arklio metai?

Visiems be išimties ateinantys metai bus pilni gyvybiškos jėgos ir dvasingumo. Gyvenimas bus truputį neramus, pilnas netikėčiausių situacijų ir įvairių nuotykių. Žmonės jausis nerūpestingi ir labai romantiški. Tai puikus laikas daryti karjerą ir siekti užsibrėžtų tikslų. Nors viskas klostysis gana netikėtai ir keistai, iš tiesų tai puikus laikas ir visi kruopščiai apgalvoti projektai bus įvykdomi labai efektyviai ir greitai. Pagrindinis žodis - "veiksmas". Svarbiausia - neužsisėdėti vienoje vietoje ir stengtis. Tačiau taip pat svarbu neeikvoti jėgų, kur jos neduos jokių rezultatų. Trumpai tariant, tai bus sunkūs, tačiau rezultatyvūs metai.

REKLAMA

Geriausių rezultatų pasieks tie, kurie sugeba vadovautis intuicija, kadangi situacija labai dažnai keisis ir susivokti vadovaujantis vien tik mąstymu bus labai sunku. Taigi nepamirškite vadovautis jausmais. Kartais gali apimti nusivylimas, tačiau jokiu būdu nesustokite, nenuleiskite rankų, kadangi niekas nestovi vietoje. Nepasisekus vieną kartą, jūs turite visus šansus tuojau pat atsigriebti. Svarbu pasitikėti savimi.

Žodžiu, Arklio metais pasaulis suksis tarsi greičiau - viskas aplinkui įgis didesnį pagreitį. Gyvenimas bus greitesnis, neretai pasitaikys stresų, tad tam reikia pasiruošti iš anksto. Seksis tiems, kurie patys nebijos šokiruoti. Tad susikaupkite, pasiruoškite būti drąsūs ir sėkmės Arklio metais!

REKLAMA

Kas laukia kiekvieno ženklo žmonių?

Žiurkė (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996)

Šiemet žiurkei reikėtų būti įžvalgiai. Reikia susivokti, kada derėtų pasisaugoti, o kada imtis veiklos. Sunkiai klostysis piniginiai reikalai, pirmojoje metų pusėje net ir labiausiai taupant gali būti striuka. Neretai aplankys liūdesio bangos, tačiau jos bus trumpalaikės, jas lengvai bus galima išgydyti trumpomis išvykomis, kurios jūsų gyvenimui suteiks daugiau harmonijos.

Jautis (1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997)

Puikūs metai beveik visomis prasmėmis. Ypač gerai klostysis piniginiai reikalai, pinigai tarsi patys plauks iš visų pusių. Kiek blogiau klostysis asmeninis gyvenimas - sunkiai sutarsite su pačiais artimiausiais žmonėmis. Kad ir ką bedarytumėte, niekaip negalėsite jiems įtikti, tad persistengti nederėtų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tigras (1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998)

Sėkmė jus ypač lydės kelionėse. Šie metai nebus tokie sėkmingi kaip praėjusieji, tačiau sugebėsite rasti laimę tuose dalykuose, kurie anksčiau jums atrodydavo visiškai nesvarbūs. Nekaip klostysis santykiai su priešingos lyties atstovais. Menkiausias ginčas su mylimu žmogumi gali baigtis santykių nutraukimu.

Triušis (1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999)

Labai tikėtina, kad jūsų gyvenime įvyks lemtingas posūkis. Galimas gyvenamosios arba darbo vietos pakeitimas. Ir už nedidelį neapdairumą bus skaudžiai baudžiama, tad reikia būti labai atidžiam. Tačiau jei susikaupsite ir pasistengsite, metai bus tikrai sėkmingi. Paguodos ir paramos visuomet sulauksite iš artimųjų.

REKLAMA

Drakonas (1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000)

Pusėtini metai. Tai nepasisekimų, tačiau tuo pat metu ir didelės sėkmės metai. Atrodys, kad gyvenimo vėjai jus bloškia tai aukštyn, tai žemyn. Vienintelis patarimas - pernelyg nesisieloti dėl nesėkmių, bandyti džiaugtis tuo, ką pavyksta pasiekti. Puikūs metai meilės nuotykiams, tačiau pastovūs santykiai niekaip nesiklostys.

Gyvatė (1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001)

Neblogi metai, daugeliu atžvilgių kur kas geresni nei šie, praeinantieji. Visos pasitaikiusios kliūtys nebus pernelyg sudėtingos, jas įveikti bus netgi malonu. Piniginiai reikalai klostysis ne itin sėkmingai, tačiau nebus ir krizių. Puikus periodas meilei. Svarbu žiūrėti, kad neapsiimtumėte per daug darbų.

REKLAMA

Arklys (1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990)

Puikus metas meilei ir nuotykiams su priešingos lyties atstovais. Tačiau pernelyg didelė sėkmė gali ir apakinti - galite tapti pernelyg egocentriškas. Darbai klostysis puikiai, tačiau neskirsite jiems pernelyg didelio dėmesio. Piniginiuose reikaluose reikės šiokio tokio įžvalgumo - saugokitės apgaulės.

Avis (1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991)

Po puikių šių metų derėtų pasiruošti ilgesnei nesėkmių grandinei. Nors nesėkmės nebus pernelyg skausmingos, tačiau visose gyvenimo srityse seksis blogiau nei šiemet. Patartina gyventi sėsliau, kadangi kelionėje gali tykoti nelaimė. Tausokite artimus žmones: jei su jais elgsitės blogai, jie gali nuo jūsų nusisukti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Beždžionė (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992)

Reikėtų permąstyti, ko iš tiesų norite gyvenime. Ankstesnės vertybės atrodys ne tokios svarbios. Puikiai klostysis piniginiai reikalai, tačiau nereikia rūpintis vien tik materialinėmis vertybėmis - didesnį dėmesį kreipkite artimiesiems ir ypač mylimam žmogui. Keliaukite - iš kelionių parsivežti įspūdžiai padės suprasti jūsų troškimus.

Gaidys (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993)

Po sklandžių metų jūsų laukia sudėtingesnis gyvenimas. Pasiruoškite daugybei smulkių sukrėtimų, nuo kurių jau atpratote. Jei sugebėsite prisitaikyti ir per daug nekreipsite į juos dėmesio, jūsų laukia išties puikūs metai. Visose srityse laukia pasisekimas, tik viskam pasiekti teks įdėti nemažai jėgų. Stiprybės!

REKLAMA

Šuo (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994)

Šie metai beveik niekuo nesiskirs nuo praėjusiųjų. Jei sugebėjote prisitaikyti prie pasunkėjusių gyvenimo sąlygų, sėkmė jus lydės ir toliau, o jei ne, net ir dėdami didžiausias pastangas nieko nepakeisite. Reikėtų saugoti meilės ryšius, kadangi jiems grės gana sunkūs išbandymai.

Šernas (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995)

Sudėtingi metai piniginių reikalų ir santykių su artimais žmonėmis atžvilgiu. Kamuos nuolatinis stresas, bus sunku susikaupti. Tik didžiulių pastangų dėka pavyks pasiekti tai, kas šiemet atrodė pasiekiama labai paprastai. Susikaupkite ir stenkitės, tačiau bet kokiu atveju nesitikėkite pernelyg daug. Net ir paprastos kliūtys atrodys labai sudėtingos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų