REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar žiūrėjo vienuolis striptizą?

Jau kuris laikas tai viename, tai kitame spaudos leidinyje pasirodo informacijos, kad Šv. Pranciškaus Asyžiečio parapijos klebonas Astijus Kungys, plačiajai visuomenei žinomas kaip laidos "Atverk duris" vedėjas, apsilankė striptizo bare. Pats brolis Astijus neigia, kaip pats sako, "viena ausimi nugirstas istorijas apie mane ir mano asmeninį gyvenimą". Klebonas išplatino pareiškimą, kuriame rašo, kad "kažkam naudinga kurti tokį mano įvaizdį, visiškai nesuderinamą su mano pasirinktu gyvenimo keliu vienuolystėje ir su kunigo tarnyste".

REKLAMA
REKLAMA

"Kranklys" pabandė išsiaiškinti, kad gi tas šmeižikas, kas diskredituoja ir pranciškonų broliją, ir katalikų Bažnyčią. O gal vienuolis vis dėlto užėjo į tą barą, kuriame aptarnauja nuogos merginos, juolab kad tas baras - Visų Šventųjų gatvėje? Pirmoji apie vienuolio nuklydimą pranešė "Respublika", remdamasi "kolegų iš Rusijos internete spaudos paskelbtais gandais". "Kranklys" surado, kad tuos gandus paskelbė Maskvoje leidžiamas solidus žurnalas "Echo planety" ("Planetos aidas") š. M. 17-ajame numeryje.

REKLAMA

Jame aprašomas Šv. Pranciškaus Asyžiečio parapijos klebono Astijaus Kungio (straipsnyje jis vadinamas broliu Astinijumi) vizitas į Vilniuje įsikūrusi "Erotikcentrbarą". Pasak publikacijos autoriaus, brolį Astinijų džiugiai sutiko viena oficiančių. Pakėlęs akis vienuolis apstulbo - mergina dėvėjo Ievos kostiumą. Išvydęs tokią begėdystę vienuolis patyrė šoką - apalpo net nespėjęs persižegnoti.

Bare kilo sumaištis. Tuoj pat buvo iškviesta greitoji pagalba. Automobilis su raudonais kryžiais atlėkė labai greitai, tačiau medikai turėjo gerokai paplušėti, kol nukentėjėlis atsigavo.

REKLAMA
REKLAMA

"Brolis Astinijus - Lietuvoje žinomas žmogus, - toliau rašoma Vlado Burbulio straipsnyje "Privertė vienuolį apalpti". - Ganytojišką veiklą jis derina su darbu nacionalinėje televizijoje - veda laidą "Atverk duris", kurios reitingas visuomet aukštas. Kartu su operatoriumi brolis Astinijus be išankstinio perspėjimo gali pasibelsti į bet kurios Lietuvos šeimos duris ir užmegzti pokalbį įvairiausiais klausimais, neliečiant religinių temų.

Jaunas, simpatiškas, puikiai išsilavinęs kulto tarnas moka prakalbinti pašnekovus, padeda atsikratyti telekameros baimės. Šeimininkai jam noriai atveria sielą ir širdį, jau nekalbant apie duris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet štai tų nelemtųjų durų Visų Šventųjų gatvėje, kur vienuolis užsuko po vieno filmavimo, geriau jau būtų buvę nepraverti. Įstaigą, įsikūrusią už jų, iki šiol Vilniuje mažai kas žinojo: baras atidarytas visai neseniai. Tiesa, po "istorijos" su broliu Astinijumi baras tapo labai populiarus.

Iškaba, kurios, savo nelaimei, atseit nepastebėjo išsiblaškęs šventikas, pakankamai iškalbinga: "Erotikcentrbaras". Baro šeimininkas Kęstutis Gudauskas vėliau žurnalistams pasakojo iš karto atpažinęs svečią ir buvęs labai pamalonintas jo vizito, todėl net neprašęs sumokėti mokesčio už įėjimą. O tai nemaži pinigai - 100 litų. Pamatęs, kad garbusis svečias netikėtai išbalo ir neteko žado, K. Gudauskas pats išsigando, bet buvo per vėlu - vienuolis gulėjo apalpęs".

REKLAMA

Taigi brolis Astijus sako, kad tai melas - nei jis matė tos nuogos moters, nei buvo apalpęs. Greitoji pagalba į "Erotikcentrbarą" irgi nebuvo kviečiama - nei Lietuvos vyrai, nei užsieniečiai, pamatę gražuolių nuogas krūtines ir tarpukojus, kol kas nealpsta. Įdomiausia tai, kad baro šeimininkas Kęstutis Gudauskas bare ne tik nematė brolio Astijaus, bet ir interviu korespondentui iš Maskvos nedavė. Baro šeimininkas patikino, kad jam smagu, jog jo barą taip plačiai išreklamavo, tačiau jis čia niekuo dėtas. Įdomiausia tai, kad straipsnio autorius ITAR-TASS-o korespondentas Vladas Burbulis irgi kratosi autorystės. Mums jis garantavo, jog "Echo planety" žurnalui nerašė nei apie brolį Astijų, nei apie erotinį barą, ir jau nusiuntė maskviškio žurnalo redakcijai oficialų protestą.

Tai va, belieka tik piktosios jėgos iš paties pragaro gelmių. Tai jos vedžiojo kažkieno ranką ir apšmeižė vienuolį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų