REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujasis žurnalo apie žmones, jų gyvenimo būdą ir stilių „Gala“ numeris švyti žavių ir garsių moterų šypsenomis.

REKLAMA
REKLAMA

Šį kartą žvaigždžių lietus bus moteriškai šiltas ir žavus, tačiau nepaliks nuošalyje ir vyrų.

REKLAMA

Išskirtiniame interviu su sunkiai žurnalistų pagaunama aktore Ingeborga Dapkūnaite sužinosite apie tai, kuo ji gyvena šiuo metu ir kas jai neleidžia galvoti apie senatvę.

Taip pat „Gala“ atskleis, kas išmokė tvirtybės manekenes Aistę Jasaitytę ir Agnę Motiejūnaitę, ir kokia yra naujoji Aistės Stonytės aistra.

Galėsite pasigėrėti saldaus Nicole Kidman gyvenimo Havajuose kadrais ir garsiosios Backhamų šeimynėlės švelnumo akimirkomis. Kol dar viena Holivudo puošmena Sandra Bullock svajoja apie antrą įvaikį, kitai gražuolei aktorei Jennifer Aniston liūdėti neleidžia draugės.

REKLAMA
REKLAMA

Smagus ir atviras interviu su skandalingaisiais „žasais“ atskleis Mariaus Berenio-Tru, Lino Zarecko-Choro, Gidono Šapiro-Bilo ir Lino Karaliaus-Ezopo 15-kos metų kūrybos kelius ir klystkelius. O kol „žasai“ švenčia, legendinis Gytis Paškevičius mėgaujasi ramybe ir ja dalijasi su „Galos“ skaitytojais.

Kaip visuomet „Gala“ lenkiasi stiliui. Aleksandro pogrebnojaus ir vidos simonavičiūtės kolekcijoje – sporto ir elegancijos dvikova, o irenos brusokienės – šilko magijos paslaptys. Na, o visų pamėgtajame stiliaus guru – garsenybių aprangos ypatumai. Pasirodo, kad ir žvaigždės ne visuomet pataiko koja kojon su skoningumu ir stilingumu...

Bet tai dar ne viskas. Naujame numeryje rasite skanų karščiausių mados ir grožio naujienų kokteilį ir daug kitų įdomių temų. Ir, žinoma, kaip visada „Gala“ dovanos jums mėnesio horoskopus dvylikai Zodiako ženklų. Malonaus skaitymo!

Žurnalo viršelisŽurnalo viršelis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų