REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šį savaitgalį Giruliuose į tradicinį sąskrydį susirinkusi Socialdemokratų partija savo tarybos posėdyje diskutavo apie pasirengimą kitais metais vyksiantiems savivaldybių tarybų rinkimams, aptarė šalies politinę ir ekonominę padėtį.

REKLAMA
REKLAMA

Socialdemokratų partijos pirmininkas, Seimo Socialdemokratų partijos frakcijos seniūnas Algirdas Butkevičius teigia, kad socialdemokratai yra sudarę abėcėlinius kandidatų sąrašus.

REKLAMA

"Konkrečiai, kas bus lyderiai, turėtų paaiškėti tikriausiai rugsėjo mėnesį vyksiančiame partijos tarybos posėdyje. Mes paliekame teisę partijos skyriams patiems pasitvirtinti kandidatų sąrašus ir numatyti savo lyderius", - sakė jis Eltai.

Pasak politiko, socialdemokratai savo rinkimų programoje kaip vieną iš prioritetų numato biurokratizmo sumažinimą savivaldybių institucijose. "Gyventojas, kuris kreipiasi į savivaldybę, turi kuo greičiau gauti visą informaciją ir reikalingus dokumentus. Šiuo metu žmonės yra nepatenkinti suvešėjusiu biurokratizmu, todėl reikia skirti visas pastangas jam išgyvendinti", - sako A. Butkevičius.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų