REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijoje, Estremaduro mieste prasidėjo intymaus pobūdžio kampanija, kurios metu abiejų lyčių paaugliai mokomi masturbuotis.

REKLAMA
REKLAMA

Šiam kilniam tikslui valdžia nepašykštėjo 14 tūkst. dolerių. Akcijoje, pavadintoje „Malonumas tavo rankose“, paaugliams dalinamos brošiūros, žurnalai ir lankstinukai, kuriuose aprašoma, kaip reikia teisingai masturbuotis.

REKLAMA

Be to, jiems suteikta galimybė lankyti masturbacijos kursus, kuriuose pasakojama ir apie kontracepcijos priemonių naudojimą.

Akcijos organizatoriai tikisi, kad taip jaunimas bus parengtas pilnaverčiui seksualiniam gyvenimui.

Estremaduro miesto tarybos jaunimo reikalams atstovai tikina, kad 14-17- kos metų paaugliai į tą reikalą žiūri labai rimtai ir atsakingai, ko negalima pasakyti apie jų tėvus. Pavyzdžiui, moksleivių tėvų ir motinų konfederacija įsitikinusi, kad jie  patys viską gerai išmano lytinio švietimo klausimais ir galėtų pamokyti savo vaikus.

Tuo tarpu katalikai nusiteikę priešiškai, nes jiems masturbacija – mirtina nuodėmė.



„Šiam miestui ir šiaip yra kuo „didžiuotis“, nes čia daugiausiai šalyje bedarbių jaunuolių. Užtat dabar galės girtis mokantys geriausiai masturbuotis“, rašo vietos spaudoje žurnalistė Pilar Rahola.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų