REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Blogiausia šunų savininkė ir interneto pajuokų karalienė

Viena Amerikos leidybinė grupė, leidžianti keletą žurnalų apie šunis, savo internetinėje svetainėje atliko apklausą. Jie norėjo išsiaiškinti, ką žmonės mano apie įžymybes, auginančias keturkojus, ir ar jos tinkamai jais rūpinasi. Paaiškėjo, kad prasčiausiai šuneliais rūpinasi Britni Spyrs. Mat anksčiau popdainininkė augino net tris čichuaua veislės šuniukus, juos labai mylėjo ir be jų iš namų niekur neidavo. Tačiau po vedybų su Kevinu ir susilaukus pirmagimio tie šunyčiai tiesiog išgaravo.

REKLAMA
REKLAMA

Aišku, ši informacija, kaip ir visos kitos apie Britni, yra labai prieštaringa. Dar visai neseniai laikraščiai rašė, kad Spyrs taip myli savo šunelį Lucky, kad trokšta po mirties būti palaidota su juo.

REKLAMA

Tai dar ne paskutinė naujiena apie popmuzikos dainininkę. Tik ką agentūros pranešė, kad Britni karaliauja populiariausiųjų internetinių juokelių viršūnėje. Vaizdo klipas, kuriame B. Spyrs raugėja ir nerišliai samprotauja apie savo tikėjimą kelionėmis laiku, buvo peržiūrėtas daugiau kaip tris milijonus kartų. Antroje vietoje - irgi B. Spyrs su juokeliu, įrašytu iš tiesioginės TV laidos. Jos metu buvęs B. Spyrs vyras Kevinas Federleinas gauna SMS žinutę, pranešančią, kad popmuzikos dainininkė padavė skyrybų prašymą.

REKLAMA
REKLAMA

Visi šie metai žvaigždei buvo kupini visokiausių įvykių, kuriuos kaipmat pranešdavo spauda. Tik prasidėjus metams, B. Spyrs buvo paskelbta blogiausiai besirengiančia įžymybe, "iš popmuzikos princesės virstančia paskutine mados nevykėle".

Kovo mėnesį B. Spyrs tiesiog suskaldė JAV. Tiksliau - ne pati Spyrs, o įspūdinga D. Edvardso skulptūra, sukurta norint pagerbti B. Spyrs apsisprendimą siekti ne vien karjeros, bet ir kurti šeimą. Skulptūroje vaizduojama keturpėsčia nėščia dainininkė, o tarp jos praskėstų kojų matyti kūdikio galva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš tikro Britni nebuvo labai gera motina. Dėl netinkamos sūnaus priežiūros ją nuolat kritikuodavo. Ji buvo nufotografuota vairuojanti automobilį su ant kelių sėdinčiu 5 mėnesių sūneliu. Vėliau kūdikėlis iškrito iš aukštos kėdutės ir susitrenkė galvą. Po to porai mėnesių žvaigždė dingo iš akiračio ir pagimdė antrą sūn. Prieš gimdymą B. Spyrs guodėsi: "Jaučiuosi taip, tartum bučiau nėščia jau dešimt metų".

Galbūt todėl tuoj po gimdymo Britni tarsi nuo grandinės nutrūko - skandalas sekė skandalą. Ji tapo tikru paparacių džiaugsmu. B. Spyrs susidraugavo su Paris Hilton ir Lindsei Lohan. Trys gražuolės arba linksmindavosi klubuose, arba užsidarydavo viešbutyje. Pirmiausia spaudoje pasirodė nuotraukos, kuriose matyti, kad benziną į automobilį netoli savo namų pilanti dainininkė nemūvi kelnaičių. Po to be kelnaičių pasirodė visos trys damos.

REKLAMA

Vėliau popdainininkė L. Lohan paliko kompaniją, o spauda padarė išvadą, kad B. Spyrs ir P. Hilton yra pora. Tačiau atrodo, kad šiai draugystei artėja pabaiga. Naujoji Britni vadybininkų komanda pareikalavo, jog atlikėja liautųsi bendravusi su mėgstančia siausti viešbučių tinklo paveldėtoja.

Praėjusią savaitę B. Spyrs savo tinklalapyje atsiprašė gerbėjų, kad linksmindamasi perlenkė lazdą. Ji dabar skiriasi su Kevinu ir jau galvoja apie naujas dainas ir koncertus, nes skyrybos pareikalavo daug pinigų. Žvaigždės vyras Kevinas Federleinas grasina, jeigu ji tinkamai jam nesumokės, parašyti knygą apie gyvenimą su Britni. Toje knygoje galėtų būti detalių apie žmonos besaikį gėrimą, įtariamą narkotikų vartojimą, jos lytinį potraukį kitoms moterims. Kevinas tikisi gauti apie 19 mln. litų. B. Spyrs turi apie 350 mln. litų turto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų