REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nesutarimus pažįstami sprendžia nusitvėrę akmenis

Giedra AKAVICKIENĖ

Atšilus orams, užkaito ir žmonių jausmai. Akivaizdu, kad ypač spręsdami konfliktines situacijas gyventojai darosi neprognozuojami - protą užtemdo emocijos.

REKLAMA
REKLAMA

Nuniokojo automobilius ir traktorių

Varnių seniūnijos Razmų kaimo (Telšių r.) gyventojas pranešė policijai, kad suniokoti kieme stovėję du lengvieji automobiliai ir traktorius. Išdaužti "Audi" markės automobilių priekiniai stiklai, perdurtos trys traktoriaus "Belarus" padangos.

REKLAMA

Netrukus nukentėjusysis pareiškė, kad kaltininkas atlygino turtinę žalą ir jokių pretenzijų jam nebeturi. Atrodo, stiklus iškūlė ir iš padangų išleido orą ne kas kitas, o kaimynas. Matyt, išsigandęs gresiančios atsakomybės kaltininkas puolė prieš nukentėjusįjį ant kelių prašydamas atleidimo ir, aišku, už tam tikrą sumą jį gavo.

Apsiautę namą, išdaužė langus

Sutemus Tryškių seniūnijos Dūseikių kaime į vieno gyvenamojo namo kiemą įsuko automobilis. Iššokę jaunuoliai, kaip tikri banditai, apsiautė gyvenamąjį namą.

REKLAMA
REKLAMA

Nusitvėrę akmenis trys ar keturi vyrai puolė daužyti namo langus. Tuo metu namuose buvęs 25 metų dūseikiškis turėjo pasijusti tikrai nejaukiai.

Laimė, vaikinas spėjo nepastebėtas pasprukti ir apie išpuolį pranešti policijai. Jeigu būtų akis į akį sutikęs sužvėrėjusius kaimiečius, kažin kuo būtų viskas pasibaigę?

"Bala nematė tų 100 litų įvertintų iškultų langų", - nukentėjusysis džiaugiasi išnešęs sveiką kailį ir atsipirkęs išgąsčiu.

Tačiau vandalams gresia atpildas už juodus darbelius, nes nukentėjusysis juos atpažino ir nurodė policijai. Kalbama, kad taip buvo suvestos senos sąskaitos dėl mašinos.

Autorės nuotrauka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų