REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Už dešimtmečio moterys vaikščios be kelnaičių

Remiantis matavimais, per pastarąjį šimtmetį Žemės atmosferos prie paviršius ir vandenynų vidutinė pasaulinė temperatūra pakilo tik nepilnu vienu laipsniu. Panašiai temperatūra per tą šimtmetį kilo ir Lietuvoje. Bet kaip visada, atrodo, kad mokslo teorija smarkiai atsiliko nuo praktikos.

REKLAMA
REKLAMA

Apie klimato atšilimą geriausiai galima sužinoti vien tik pažiūrėjus į moteriškas kelnaites. Dar praėjusio šimtmečio pradžioje moterys dėvėjo pantalonus iki kelių, o štai šiame šimtmetyje kai kurias savo vietas dengia tik medžiagos skiautelėmis. Beje, vyriški kalisonai irgi jau nebemadingi, o stringus dėvi ne tik gėjai.

Taigi mūsų apžvalgininkai, išnagrinėję visus šiuos faktus, padarė išvadą, kad klimatas turėjo atšilti bent jau dešimčia laipsnių. Tai, beje, patvirtina ne tik moteriškos kelnaitės, bet ir augalai, gyvūnai, metų sezonai. Šiemet sniegu džiaugėmės tik kelias savaites, o pavasaris atėjo kaip niekada anksti ir buvo šiltas. Jei atšilimas vyks tokiais tempais, dar šiame šimtmetyje vietoj bulvių Lietuvoje auginsime bananus, o Kauno mariose plaukios ne lydekos ir šamai, bet krokodilai ir piranijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų