REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sigitas Stasaitis

Be kelnaičių - ne iš taupumo

Kapt kapt kapsi šalies televizijoje šviežiai iškeptų, tačiau iš realybės šou per anksti išdrėbtų estrados žvaigždžių ašaros. Norėdamos vėl pasišildyti populiarumo spinduliuose, Lietuvos estrados liūtai ir liūtės tesugalvoja sukelti skandalą, išpūstą meilės, skyrybų ar sužeidimo istoriją, kurią neva netyčia išpliurpė žurnalistams.

REKLAMA
REKLAMA

Milžiniškoje Vakarų šalių pramogų industrijoje ašarėlėmis žurnalistų tikrai neprisiviliosi, jiems reikia patiekti kažką originalaus, dar nematyto.

REKLAMA

Trys JAV įžymybės: Britney Spears (26 m.), Paris Hilton (26 m.) bei Lindsay Lohan (21 m.) ir patiekė tokį jauką, kad bulvarinės spaudos fotografai jau antri metai iškišę liežuvius jas sekioja.

Susimokiusios visos trys gražuolės į pasilinksminimo vakarėlius ėmė pėdinti trumpais sijonėliais ir be apatinių kelnaičių. Įžymybės taip elgiasi ne iš taupumo - visos trys yra labai turtingos.

Suprantama, kad būtų pastebėta pikantiška aplinkybė, kad po sijonu nieko nėra, sėsdamos į automobilį, lipdamos iš jo ar šiaip pasiilgusios fotografų blyksčių, merginos kilstelėdavo sijonus, apnuogindamos brangiausiuose grožio salonuose sušukuotas savo grožybes.

REKLAMA
REKLAMA

Už tokį elgesį pasaulinio garso prieštaringos reputacijos vyrų žurnalas "Playboy" pirmajame šių metų numerį metų numeryje B.Spears, P. Hilton bei L.Lohan išrinko 2007-ųjų metų sekso simboliais.

Niekas nežino, kodėl gražuolės taip skandalingai elgiasi -- bandydamos bet kuria kaina išsaugoti populiarumą, apsvaigusios nuo kvaišalų ar dėl paprasčiausio kvailumo?

Ir gėrė, ir uostė

Prieš kelerius metus B.Spears buvo gana garsi dainininkė. L.Lohan nuo dešimties metų vaidino kino filmuose, kas kad daugiausiai antro plano vaidmenis. P.Hilton, viešbučių verslo imperijos paveldėtoja, įdainavo kelias plokšteles. Visos trys turi ištikimų gerbėjų klubus, B.Spears - net Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau trijulės populiarumui ėmus blėsti, viso trys įjunko į alkoholį arba narkotikus.

L.Lohan į pirmąjį didelį skandalą įsivėlė prieš metus, kai po Auksinių gaublių teikimo ceremonijos buvo aptikta viešbučio koridoriuje gulinti be sąmonės apdujusi nuo narkotikų. Gegužę ir liepą L.Lohan įkliuvo neblaivi už vairo. Negana to, policija jos mašinoje aptiko ir narkotikų. Tik teisėjo nuolaidumo dėka suimta aktorė prabuvo vos pora valandų. Bulvarinė spauda iki šiol mėsinėja aktorės bandymus išgyti nuo priklausomybės narkotikams įvairiose reabilitacijos klinikose.

REKLAMA

"Anksčiau mes jai už vaidmenis siūlėme solidžius honorarus. Dabar ji turėtų gerai sumokėti studijai, kad kas nors sutiktų ją filmuoti," - apie L.Lohan prestižiniam, bendrovės "Times incoroprated" leidžiama žurnalui "Entertainment Weekly" pareiškė anksčiau Lindsey filmavusios kino studijos vadovas.

Ašaros neišgelbėjo nuo kalėjimo

Pernai P.Hilton įkliuvo vairuodama smarkiai apgirtusi. Šiai merginai pasisekė gerokai prasčiau -- dainuojančią viešbučių tinklo paveldėtoją Los Andželo teismas nuteisė praleisti 45 paras už grotų.

REKLAMA

Prieš suimama P.Hilton dar kartą spėjo pakliūti į žurnalų puslapius - skulptorius Danielis Edwards nulipdė skulptūrą "Paris Hilton skrodimas". Menininkas pavaizdavo Paris gulinčią nuogą prapjautu pilvu ir ant krūtinės laikančią dekoratyvinį šunelį. Autoriaus nuomone, skulptūra skirta raginti paauglius negirtauti.

Tačiau pozavimas skulptoriui neišgelbėjo prisidirbusios įžymybės nuo kalėjimo. Kameroje Paris ėmė blaškytis ir dėl kilusio klaustrofobijos (paniškos uždarų patalpų baimės) po 3 parų buvo paleista lygtinai. Tačiau įžymybė iškart pažeidė namų arešto sąlygas. Ašaros dėl klaustrofobijos nebepadėjo, vakarėlių liūtė buvo sugrąžinta į kalėjimo kamerą, kur atliko paskirtąją bausmę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Birželio pabaigoje paleista Paris būriui žurnalistų pareiškė, kad "kalėjimas ją padarė kitokiu žmogumi".

Gali netekti dviejų vaikų

Dar liūdnesnis žinomiausios iš trijulės -- B.Spears likimas.

Kažkada bet kurioje pasaulio scenoje laukiama Britney ištekėjo už garsaus šokėjo, aktoriaus bei modelio Kevino Federline. Žvaigždė su juo susilaukė dviejų vaikų. Deja, motinystės našta milijonierei dainininkei pasirodė per sunki, ji kasdienybę ėmė skaidrinti narkotikais.

Kai apie priklausomybę sužinojo spauda, K.Federline žmoną netikėlę padavė skyryboms, o teismas garsiai dainininkei, lyg kokiai Lietuvos valkatai, apribojo teises auginti vaikus. Atgailaujančiai įžymybei duota laiko pasitaisyti, tačiau jei B.Spears nepadarys išvadų, teismo sprendimu vaikų daugiau nebepamatys.

"Argi joms dar maža skandalų, kam bereikia lakstyti be kelnaičių?" -- galvas kraipo eiliniai amerikiečiai.

Nuotr. iš interneto, Playboy

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų