REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Emocionalusis baltarusių duetas „GURZUF“ pagaliau Vilniuje. Egoro Zabelovo ir Artiomo Zalieskio duetas vėl nudžiugins savo gerbėjus. Rugpjūčio 12d. akordeono garsai glostys vilniečių intymiausias sielos kerteles „Artistų“ kiemelyje. Jau nebe pirmus metus į Lietuvą atvykstantis duetas, neslepia savo simpatijų Lietuvai, ir džiaugiasi turintys čia gausų gerbėjų būrį bei draugų.

REKLAMA
REKLAMA

„Gurzuf“ – tai beprotiškai emocionali, gili ir žmogaus širdies gelmes paliečianti muzika, kurioje jaučiasi išdirbta estetika ir harmonija. „Gurzuf“ muzika priverčia kartu su atlikėjais išgyventi gilų emocinį sukrėtimą. Nuo 2005-ųjų metų gyvuojantis duetas spėjo pelnyti ne vieną apdovanojimą. 2006-aisiais grupė buvo pripažinta „Metų atradimu“ ir „Metų profesionalais“. 2007-aisiais „Gurzuf“ atstovavo Baltarusijai konkurse „Global battle of the bands“ ir pateko į superfinalą Londone.

REKLAMA

2008-aisiais Vroclave laimėjo pirmąją vietą alternatyvios muzikos festivalyje „Fiesta Borealis“. Po Europos miestus keliaujantys ir koncertuojantys atlikėjai randa laiko ir kitokiai veiklai. Jie yra įrašę garso takelius keliems Baltarusijos lėlių teatrų spektakliams bei Vokietijos Magdeburgo teatro spektakliui „Mobis Dikas“.

Koncerto kaina 10lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų