REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus miesto gyvūnų karantinavimo tarnyboje „Grinda“ išsigelbėjimo, meilės, namų laukia daugybė drėgnanosių ir švelniakailių didelių ir mažų kačių. Vienos čia pateko iš sostinės kiemų ir gatvių, kitas atnešė nusprendę atsikratyti augintiniais žmonės. Tačiau svarbiausia, kad būtent jūs galite suteikti šiems mieliems keturkojams antrąjį šansą gyventi.

REKLAMA
REKLAMA

Jei nusprendėte, kad galite ir norite pasiimti į namus kažkurį gyvūną, skambinkite nurodytais telefonais: 8 52 736188 („Grinda“), arba 8 673 00830 (Agnė).

REKLAMA

Katinėlis sugautas Vilniuje, Architektų g. 41. Rainas, maždaug 3 metų amžiaus. Labai laukia žmogaus, kuris parsineš į namus. Reg.nr. 637.

 

Lukšė apie 1 metų katytė. Labai miela, gera ir meili. Reg.nr.638.

 

Martynas apie 1,5 metų amžiaus. Labai jaukus, mielas, tvarkingas. Katinuką turėjo globėjus, tačiau šie jį atnešė į Grindą ir paliko numirti. Mielas naminukas labai laukia žmogaus, kuris juo rūpinsis ir niekada nebepaliks. Reg.nr.655.

REKLAMA
REKLAMA

 

Našlaitė apie 1 metų amžiaus. Katytė nėščia, būtent todėl ją atidavė į „Grindą“. Našlaitės reg. nr.638.

 

Katytes „Grindos“ darbuotojai sugavo sostinės Algirdo gatvėje. Mažylės labai laukia gerų žmonių, kurie jas išgelbės iš šalto narvo. Reg. nr. 662 ir 663.

 

Rastis apie 8 mėn. amžiaus. Kažkas rado, paglobojo, tačiau vėliau katinas vis tiek atsidūrė „Grindoje“. Vargšas mažylis labai laukia žmogaus, kuris juo pasirūpintų. Katinukas labai mielas, tvarkingas ir meilus. Reg.nr. 668.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

Nuostabaus grožio gintarinių akyčių savininkė katytė Medūna apie 1,5 m. amžiaus. Nepaprastai meili, draugiška, nenori nulipti nuo rankų, ieško prieglobsčio ir meilės, su viltimi ir begaliniu ilgesiu žiūri į kiekvieno akis. Mažylė nėščia – tačiau LGGD Vilniaus skyrius padės padovanoti kačiukus ir sterilizuoti katytę. Išgelbėkite ją. Medūnos Reg.nr.646.

 

Naktužė apie 11 mėn. amžius. Nuostabi juodukė baltomis kojinytėmis. Išsigandusi, sutrikusi, susigūžusi. Ją nužudys – jei niekas jos neišgelbės. Padėkite jai. Reg.nr.669.

REKLAMA

 

Lotė apie 2m. amžiaus. „Grindos“ darbuotojai ją sugavo Kovo 11-ios gatvėje. Lotės reg. nr.670.

 

Saulytė apie 1,5 m. amžiaus nepaprasto grožio oranžinė mažylė. Katytė priklydo į vienus namus su dviem vaikučiais. „Grindoje“ jos vaikučius atėmė, o katytę įkišo į narvą. Katytė tvarkinga, meili ir labai draugiška. LGGD Vilniaus skyrius padės Saulytę sterilizuoti. Reg. Nr. 644.

 

Mintė buvo sugauta Minties g. Labai tikimės, kad atsiras žmogus, kuris padės mielai šeimynėlei. LGGD Vilniaus skyrius padės katinukus padovanoti, o katytę sterilizuoti. Mintės reg.nr.645

REKLAMA

 

Simutė apie 1 m. Amžiaus, nuostabiu pilkai rainu ir baltu kailiuku. LGGD Vilniaus skyrius padės katytę sterilizuoti ir paskiepyti. Mažylės reg.nr. 646.

 

Juodė apie 1,5 m. amžiaus. Išsigandusi ir susigūžusi mažylė. Ji labai laukia žmogaus, kuris ją išgelbės. Katytės reg. nr. 665.

 

Fortūna apie 2,5 m. amžiaus, labai miela, draugiška, labai meili. Žvelgia su viltimi į kiekvieną žmogų. LGGD Vilniaus skyrius padės katytę sterilizuoti. Padėkite jai. Katytės reg.nr. 652.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų