REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atlikėja Diana Dargienė po motinystės atostogų į muzikinį pasaulį grįžta su trenksmu. Jos naujoji daina radijo stočių topuose jau aplenkė tokių scenos gigantų kaip Leidi Gaga, Marijonas Mikutavičius ar Sel kūrinius. Dukrytę auginanti jauna mama prisimena, kaip drauge su mažyle įrašinėjo naująjį albumą ir laikydama ją ant rankų repetavo, mokėsi vokalo paslapčių.

REKLAMA
REKLAMA

Po trejų metų pertraukos pasirodys antrasis tavo albumas. Kodėl taip ilgai delsei?

Pirmą albumą norėjau išleisti kuo greičiau ir bet kokia kaina. O dabar požiūris į muziką ir darbą pasikeitė. Turėjau daug laiko. Niekur neskubėjau, viską dariau ramiai. Kol pastaruosius trejus metus auginau dukrytę Unę, po truputėlį įrašinėjau dainas. Po dainelę, po dainelę... Turiu gerą prodiuserį Mindaugą Lapinską, su kuriuo puikiai susidirbome. Jis žino, ko man reikia.

REKLAMA

Antram albumui pati rašei dainas?

Kuriu ir pati, bet dauguma dainų antrame albume bus Mindaugo. Taip pat Deivydas Zvonkus parašė man nuostabų kūrinį.

Kiek žinau, tavo trejų dukrelė Unė nuo pradžios iki pabaigos dalyvavo albumo įrašų darbuose?

Mes visada buvome kartu. Kitas vaikutis, ko gero, nesuprastų, kad įrašų studijoje reikia sėdėti ramiai. Nors ji dar gana maža, bet kantriai sėdėdama išlaukė visą tą laiką. Auklės aš neturiu, — nepasitikiu. Pavydžiu moterims, kurios gali savo vaikutį kam nors patikėti. Man pasisekė, kad Unė net būdama dar mažesnė sugebėdavo kantriai ištverti mano repeticijas. Pasiėmusi ją ant rankų mokydavausi vokalo. Mokytoja stebėjosi, kaip sunkiai repetuoju. Juk dainuojant ant rankų reikėdavo išlaikyti dar ir vaiką. To rezultatas — dukrytė namie jau groja muzikos instrumentu ir dainuoja visas mamos dainas. (Šypsosi.)

REKLAMA
REKLAMA

Nauja tavo daina “Saulė" “Radiocentro" TOP 15 užima 8ąją vietą. Sąrašo apačioje liko tokie atlikėjai kaip Leidi Gaga, Marijonas Mikutavičius ar Sel. Tikėjaisi tokio savo naujos dainos debiuto?

Šito dar nebuvau girdėjusi. Nustebinote! Vadinasi, einu teisingu keliu. Atiduodu visą savo sielą, todėl smagu girdėti, kad kažkam patinka tai, ką darau. Šią vasarą planuojame minėtai dainai sukurti vaizdo klipą.

Jūsų šeima garsėja kaip aistringi keliautojai. Vestuves atšokote Jamaikoje, dukrelės gimtadienį šventėte Prancūzijoje, Disneilende, o prieš Kalėdas visada traukiate į Vokietiją pasisemti švenčių dvasios. Ar kelionės suteikia įkvėpimo?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaskart išvažiavus visada pasisemiu energijos ir minčių, bet svarbiausia, kad kelionėse pabūname su šeima. Man tai — šventas reikalas. Kelionėse atsigaunu tada, kai kur nors išvykstame su vyru ir vaikais. Tiesa, dabar Lietuvoje tokios karštos vasaros, kad niekur važiuoti nesinori.

Turite du namusPanevėžyje ir Vilniuje. Sostinėje gyveni tuomet, kai čia atvyksti su muzikiniais reikalais. Ar atstumas darbui netrukdo?

Pradžioje buvo sunku, tačiau jau pripratau. Žmonės užsienyje kasdien ne tokį kelią įveikia iki darbovietės. Be to, kelyje Panevėžys—Vilnius automobilyje pamiega mano mažoji, ir pati didmiestyje prasiblaškau, čia — visi mano draugai.

REKLAMA

Kaip žinomas žmogus jaučiasi mažesniame mieste?

Pasakysiu atvirai, iš namų aš niekur neinu. Turiu didelį kiemą ir čia labai gerai jaučiuosi bei pailsiu. Jei kur nors labai reikia, nuvažiuoja vyras. Tad nuo tokių situacijų, apie kokias klausiate, lengvai išsisuku. Panevėžyje jaučiuosi labai gerai. Miestų pavadinimai gerai savijautai ir gyvenimui netrukdo.

Girdėjau, namus dabar saugo neseniai įsigytas keturkojis...

Mūsų namuose buvo tragedija, kai netekome Jorkšyro terjero. Dėl to išgyveno ir vyresnėlis sūnus, ir mažoji. Su vyru galvojome, kaip užpildyti šią tuščią spragą. Prieš keletą metų lankėmės Ispanijoje, ten pamačiau baltą šunelį. Nežinojau, kokios veislės, tačiau internete suradome, kad tai Maltos bišonas. Kai lankėmės prie jūros, Klaipėdoje užsukome į veisyklą. Ten buvo likęs tik vienas šunytis. Nuėjome į automobilį su šeimyna pasitarti, — negalėjome jo nepasiimti. Nors visi prisižadėjo, kad šuniuką padės prižiūrėti, taip jau išėjo, jog naujuoju mūsų namų sargu tenka rūpintis man. Taigi auginu dar vieną mažą vaikutį. (Juokiasi.)

Interviu parengė Inga Gobaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų