REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trisdešimtmetė lietuvaitė tėvynės šou pasaulyje pasirodė su griausmu. Viename realybės šou sudalyvavusi moteris privertė aikčioti dėl neeilinių sugebėjimų susitvarkyti su šešiais vaikais, gintis penktąjį magistro diplomą bei vadovauti net keliems verslams tiek Portugalijoje, kurioje gyvena jau dešimtmetį, tiek Jungtinėse Amerikos Valstijose.

REKLAMA
REKLAMA

Šešis vaikus jau matėme, devyneriais metais vyresnį vyrą – taip pat. Moteris nesuteikia preteksto suabejoti ir nemenku aukštojo mokslo bagažu – iškalba ji stebina. O kalbos apie planuojamą pirkti lėktuvą užgožia trūkstamus faktus apie didžiulius pelnus nešančius verslus.

REKLAMA

Moteris ne kartą tikino besidžiaugianti savo veiklumu ir gebėjimais organizuoti laiką. O laiko reikia – besirūpinant keturiomis skirtinga veikla užsiimančiomis įmonėmis. Moteris, jau turinti rinkodaros bakalauro bei magistro diplomus, eksternu įgytą aplinkos inžinerijos specialybę, o šiuo metu siekianti magistro laipsnio tarptautinės teisės srityje, vadovauja sporto klubui, grožio klinikai, investavimo įmonei bei vaikų asociacijai. Įspūdinga, ar ne?

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvaitė gyrėsi, neva, sulaukianti itin didelio Portugalijos žiniasklaidos dėmesio – domimasi ne tik jos veikla, bet ne ką mažiau ir asmeniniu gyvenimu. Nusprendėme pasidomėti, tačiau nieko įspūdingo portugališkose interneto erdvėse neaptikome.

E. Santos, įvardijusi net savo tariamų įmonių pavadinimus, sukėlė įtarimų. Pavyzdžiui, grožio ir chirurgijos klinika „Sky Clinics“ Portugalijoje išties egzistuoja. Tačiau savininkė – ne trisdešimtmetė tautietė, ir salonas veikia ne įspūdingos gražuolės dabartiniuose namuose Porte, tačiau Lisabonoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šešių vaikų motinos profesinis pėdsakas užfiksuotas lietuviškame tinklalapyje, kuriame ji skelbiasi turinti įvairiapusę „coaching“ (asmeninio tobulėjimo instruktavimo) patirtį, pavydėtiną išsilavinimą ir reikalaujanti ne ką mažesnio atlygio – virš 1000 litų už kursą. Deja, informacijos apie, neva, Portugalijoje, Amerikoje bei Europoje vykdomus įmonės „Elite coach“ kursus užsienio tinklalapiuose nerasta.

Be turtus kraunančių įmonių moteris tikina esanti vaikų ugdymo asociacijos „Smart Kids“ įkūrėja bei prezidentė. Tokia kompanija iš tiesų egzistuoja, turinti atstovybes ne vienoje pasaulio šalyje, tačiau apie mūsų tautietės veiklą šioje asociacijoje taip pat nerasta.

REKLAMA

Negalime nepaminėti ir dar vieno Erikos talento – literatūrinių sugebėjimų, kuriuos moteris pademonstravo portugalų kalba parašytoje knygoje „Kaip svajones paversti tikrove“. Portugališko knygos pavadinimo neradome šalyje išleistų knygų sąrašuose.

Vienintelis dėmesio vertas įrašas interneto metraščiuose užfiksuotas apie moters fotosesiją vyrų žurnalui „Playboy“. Apsinuoginusios moters nuotraukos kartu publikuojamos vienoje portugališkoje interneto svetainėje, kartu su kitomis drabužius nusimetusiomis moterimis.

Iš pradžių pažadėjusi pakomentuoti situaciją po valandos, E. Santos vėliau ragelio nebekėlė...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų