REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visą vasarą trukęs LNK kelionių realybės šou „Pirmą kartą su žvaigžde“ baigsis griausmingu lyriškojo dainininko Mino ir Erikos Santos santykių aiškinimusi.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininko Mino ir „Kviečiu šokti“ dalyvės, šešių vaikų motinos ir „Playboy“ žvaigždės Erikos nuotykiai Turkijoje tęsiasi. Erika nesiliauja stebinti Mino savo ekstravagantišku stiliumi. Štai vykdama į plaukimą kalnų upe, vadinamąjį raftingą, verslininkė Erika pasipuošė pėdkelnėmis, trumpučiais šortukais ir aukštakulniais labutinais...

REKLAMA

Mino traukia Eriką per dantį, jog ji perka vienu dydžiu per mažus drabužius, o jai negirdint vis komentuoja į kamerą, kad pakeleivei reikėtų apsilankyti pas Mantą Petruškevičių ir pasikonsultuoti stiliaus klausimais...

Lankydamasi turguje, Erika aiškino Mino, kad jis nieko nesupranta apie stilių: „Bachūrėli, tu nežinai, kas yra stilius, tau mokytis ir mokytis!“ Taip pat Erika nepraleido progos pademonstruoti savo originalių daiktų, kurie kainuoja tūkstančius, ir palyginti su turguje parduodamomis klastotėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau didžiausia kelionės intriga buvo ne Erikos stilius. Visiems rūpėjo pamatyti, kas bus tuomet, kai pagaliau moteris sužinos, jog šioje kelionėje iš tiesų žvaigždė yra ne ji. Juk Mino visą atostogų savaitę kabino makaronus, kad jis tėra italų kalbos dėstytojas. Vykstant į vieną iš ekskursijų, Mino Erikai padainavo itališką dainą. Tiesiog juokais... Erika jam patarė: „Tu turėtum pagalvoti apie dainininko karjerą“.

Vieną atostogų rytą Erika viešbučio hole nutarė pasitikrinti savo elektroninį paštą ir sutvarkyti keletą darbinių reikalų. Baigusi reikalus, Erika nutarė pasidomėti, kas darosi Lietuvoje. Ir visiškai atsitiktinai ji išsiaiškino, kas iš tiesų yra Mino.

Kaip Erika su Mino kalbės tuomet, kai paaiškėjo, jog ji visą savaitę buvo mulkinama? Visi atsakymai – laidoje „Pirmas kartas su žvaigžde“ trečiadienį 20 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų