REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeši vaikai, mylintis ir Portugalijoje laukiantis vyras, pasirodo, tebuvo tik akių dūmimas. Erika Santos prisipažino, jog jau prieš metus jos širdyje – kitas vyriškis, su kuriuo planuoja ateitį.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš pusmetį į Lietuvos šou pasaulį įsiveržusi moteris vis kalbėdavo apie santuokinį gyvenimą. Moteris žurnalui „Žmonės“ tik dabar prisipažino, jog jau praėjusį rugpjūtį ištekėjo už lietuvaičio Lino. Vyras šiuo metu gyvena Amerikoje, kur po šokių projekto „Kviečiu šokti“ kartu su šešiais vaikais išvyks ir pati Erika.

REKLAMA

Moteris patikino pirmąkart gyvenime pajutusi ypatingai stiprius jausmus. „Kai suartėjome, viskas susilydė į tobulą visumą, ir supratau, kad tai nebuvo vienos nakties nuotykis“, – atviravo E. Santos.

Dar neseniai moteris nedrąsiai dėstė planus, jog kita jos stotelė – Amerika, kurioje planuoja steigti naują verslą. Klausta, ar jos vyras pasiliks gimtojoje Portugalijoje, ar vyks kartu su ja, tik atsakydavo, jog atstumas – ne kliūtis jų santykiams.

Praėjusį rugpjūtį ištekėjusi moteris teigė, jog Lietuvoje gyvenantiems artimiesiems vestuvių puotą žada surengti šiemet. Šokių prjekte „Kviečiu šokti“ dalyvaujanti moteris nežada apsistoti Lietuvoje – vos po jo persikraustys į Majamį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų