REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinkama diena: Darbų pradžiai; sutartims; sandoriams; kelionių pradžiai; remonto pradžiai; daiktų, drabužių pirkimui; šventimui; meilei, santuokai; plaukų, nagų kirpimui; juvenalinei atjaunėjimo praktikai; pirtims, baseinui, vandens procedūroms; būrimams, spėjimams.

REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Gausite tokios informacijos, kuri išves jus iš vėžių arba privers peržiūrėti santykius su kai kuriais žmonėmis. Nedarykite skubotų išvadų, būtinai viską apgalvokite. Labai tikėtina, kad teks pakoreguoti ir savo laisvalaikio planus, galbūt atsisakyti kelionės ar išvykos.

REKLAMA

Jautis

Ypač tinkama diena romantiškiems pasimatymams: tiems, kurie vieniši, ir tiems, kurie turi antrąją pusę. Klausykite savo intuicijos. Jei lankysitės vakarėliuose ar eisite į viešas vietas, galite drąsiai eksperimentuoti su savo išvaizda. Nors šeimyniniuose reikaluose gali kilti problemų, jūs su jomis lengvai susidorosite.

Dvyniai

Turėsite įveikti nelengvus išmėginimus, tačiau apdovanojimas to vertas. Prisiminkite, kad jėgos yra ribotos ir neatsisakykite pagalbos. Atsitiktinė pažintis gali būti ir lemiama jūsų gyvenime. Neatmetama galimybė, kad senosios pažintys taip pat gali atsinaujinti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Puiki diena svarbių sprendimų priėmimui. Atėjo laikas išsirinkti savo gyvenimo kelią, atsakyti už tai, kas šiuo metu vyksta jūsų gyvenime, susidėlioti prioritetus. Nelaukite patarimų ir neklausykite, kas ką šneka.

Liūtas

Reikės nemažai kantrybės ir atkaklumo, norint pasinaudoti visomis gyvenimo atvertomis šios dienos galimybėmis. Nepasiduokite po pirmosios nesėkmės ir būkite nuoseklūs. Klausykite draugų ir mylimų žmonių patarimų – tik jų dėka padarysite naudingus sprendimus.

Mergelė

Teks rimtai dirbti ir atidžiai peržvelgti net smulkiausius darbus – jūs tikrai pasieksite užsibrėžto rezultato. Puiki diena grąžinti skolas, užbaigti įsipareigojimus. Tačiau nepalanku keisti planus, ypač paskutinę akimirką. Jei norite gražių santykių su savo antrąja puse, būkite atviri.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Nors dalykinis aktyvumas bus mažas, tačiau įveiksite jums patikėtas užduotis. Nesiimkite naujų reikalų ar projektų. Didelė permainų tikimybė asmeniniame gyvenime: galimos romantinės pažintys, malonūs prisipažinimai. Gera diena užsiimti bet kokiomis finansinėmis operacijomis.

Skorpionas

Darbe galimi nesklandumai, kai kurie iš jų pasirodys itin sudėtingi. Nepraraskite tikėjimo: sėkmės galima pasiekti, jei parodysite iniciatyvą ir atsisakysite tradiciškų sprendimų. Tačiau neskubėkite keisti bendradarbiavimo sąlygų ir venkite pykčių, ypač su verslo partneriais.

REKLAMA

Šaulys

Dėmesio reikalaus profesinės problemos, kurios pasirodys esančios ne tokios lengvos kaip jums norėtųsi. Nepervarkite. Diena ne itin palanki ir aktyviam poilsiui. Jus pradžiugins artimųjų draugija, tačiau venkite triukšmingų vakarėlių.

Ožiaragis

Nors romantiškuose santykiuose jūsų laukia malonios akimirkos, diena nebus viena iš lengvųjų. „Trauks prie žemės“, tad nenuostabu, kad nuotaikos keisis kas minutę. Nepatartina užsiimti sudėtingais reikalais ar problemų sprendimu. Pagerės finansinė padėtis, tačiau būkite atidūs ir neiššvaistykite gautų pinigų.

REKLAMA

Vandenis

Galite planuoti bet kokius reikalus, tačiau išlikite budrūs ir atsargūs. Gali iškilti problemų dėl anksčiau padarytų klaidų. Nors finansinė padėtis stabilizuosis, venkite įsigyti brangių daiktų. Gera diena romantiškiems pasimatymams, draugų ar artimųjų lankymui. Neatmetamos ir naujos pažintys.

Žuvys

Praleiskite diena draugų, artimųjų kompanijoje. Iš jūsų sklis stipri energija ir jūs ją galėsite valdyti. Turite daug gerų idėjų, kurios tiks visiems aplinkiniams. Tik neišsikelkite neįveikiamų tikslų – šiandien tam būsite linkę. Būkite budrūs ir saugokite savo jėgas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų