REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bent dvidešimt dienų ramybės. Jokių repeticijų. Vaistai. Ir jokių aukštakulnių. Tokius nurodymus iš gydytojų išgirdo Erika Santos, po tiesioginės „Kviečiu šokti“ transliacijos atsidūrusi Kauno klinikose.

REKLAMA
REKLAMA

Tik atvykusi į klinikas ir apžiūrėta medikų, „Kviečiu šokti“ dalyvė iš karto atsidūrė iš karto po lašinėmis. Ligoninėje ji praleido visą naktį.

REKLAMA

„Gydytojai nustatė, kad įplyšo raumuo. Kad įtrūkimas atsistatytų, reikalinga visiška ramybė. Dvidešimt dienų turiu ilsėtis ir gerti vaistus“, – pasakojo moteris.

Dabar moteris jau paleista iš ligoninės ir pamažu atgauna jėgas. „Jaučiuosi geriau. Man nėra būdinga nieko neveikti, todėl nežinau, kaip ištversiu gydytojų nurodymus“, – sako Erika.

Kol kas aišku, kad Erika nedalyvaus bent dviejuose – trijuose „Kviečiu šokti“ filmavimuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Ar Santos sugrįš  į šou, priklauso nuo jos sveikatos ir situacijos pačiame projekte. Jeigu Erika ilgai negalės repetuoti, ji gerokai atsiliks nuo savo kolegų ir jos dalyvavimas šou nelygiomis jėgomis su kitais projekto dalyviais neteks prasmės“, - sako projekto prodiuserė Indrė Zelbaitė – Ciesiūnienė.

Tačiau Erika ketina nepasiduoti ligai ir kuo greičiau grįžti ant parketo.

„Jau šį šeštadienį būtinai važiuosiu palaikyti savo kolegų. Esu jau tokia, kad nenustygstu vietoje. Baisiausia tai, kad negaliu vaikščioti su aukštakulniais. Jaučiuosi  nejaukiai. Nesitikėkite, kad pamatysite mane su sportbačiais!“ – humoro jausmo nestokojo ekstravagantiška šešių vaikų mama.

LNK šokių konkursas „Kviečiu šokti“ – jau šeštadienį 19 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų