REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neigdama gandus apie skolas Portugalijos mokesčių inspekcijai, „Žvaigždžių klube“ Erika Santos prisipažins esanti milijonierė.

REKLAMA
REKLAMA

„Žvaigždžių klube“ šį trečiadienį svečiuosis verslininkė, „Kviečiu šokti“ dalyvė ir šešių vaikų mama Erika Santos. Ji pasakos apie ypatingus savo verslus Portugalijoje – sporto klubą, kurio baseine plaukioja rykliai ir vandenyje stovi sporto klubo dviračiai... Nors jos pasakojimas apie verslą ir nebus labai rišlus, bet vedėjai bus nustebę, kad mūsų Lietuvos moterys tokios ypatingos.

REKLAMA

Vedėjui V. Cololo paklausus, ar Santos yra milijonierė, moteris tvirtai atsakys „Taip“. Nors pati moteris kažkodėl labai susigės prisipažinusi esanti milijoniere... Tačiau klubo pastovūs lankytojai Liutauras ir Suopis žinos apie Eriką ir kitų gandų: neva Erika slapstosi Portugalijoje nuo mokesčių inspekcijos, nes yra prasiskolinusi. Gandas tai, ar tiesa, žiūrovai spręs patys.

Antras laidos svečias Radžis kreipsis į Raguvos gyventojus, kurie liko nepatenkinti paskutiniu atlikėjo pasirodymu. Neva dainininkas vietoj valandos koncertavo tik trisdešimt minučių ir reikalavo didesnės pinigų sumos. Radžis papasakos ir linksmus gandus apie save,  neva jis yra vedęs 70 metų moterį. Plačiau apie tai – LNK „Žvaigždžių klube“ 20.30 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų