REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skyrybų ir naujų santykių vajus. Tokį įspūdį galime susidaryti pažiūrėję televizijos laidas, paskaitę vadinamojo šalies elito pasakojimų apie patirtus meilės nuotykius, pareiškimus apie skyrybas ir užuominas apie naujus santykius.

REKLAMA
REKLAMA

„Šeima yra UAB“, – tokios nuomonės laikosi Erika Santos, iš Portugalijos į Lietuvą grįžusi kartu su šešiais vaikais, bet be vyro. LNK laidoje „Valanda su Rūta“ moteris nė nemėgino slėpti, kad po dešimties metų buvimo su vyru ji nebenori daugiau stengtis ir puoselėti santykių.

REKLAMA

Dar viena pramogų pasaulio gražuolė – atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia – visai neseniai Lietuvai pranešė susižadėjusi. Nesvarbu, kad pažintis truko vos kelias savaites – užtat jausmas tikras. Tačiau praėjo tik keturi mėnesiai pasakojant, kokia graži ir laiminga ji esanti, ir Mia visiems pranešė: „Išsiskyrėme.“

Pramogų pasaulio deivė Natalija Zvonkė šiandien be jokių skrupulų priešais objektyvus glaudžiasi prie naujojo vyro, tačiau vos prieš pusmetį visiems viešai pasakojo, kaip myli savo dabar jau buvusią antrąją pusę Deivydą Zvonkų, kaip vienas kitą palaiko ir supranta.

REKLAMA
REKLAMA

Lyg septintas vaikas

„Jis nuostabus tėtis, nuostabus žmogus ir visapusiškai geras draugas, bet, mano manymu, jis priprato būti septintu mano vaiku. Visada laikiausi nuomonės, kad viską galiu padaryti geriau ir greičiau“, – laidoje „Valanda su Rūta“ savo šeimyninių santykių irimo istoriją pasakojo E. Santos. Moteris jau spėjo pasigirti žiniasklaidai turinti naują širdies draugą.

„Nors jis labai gabus ir talentingas žmogus, šanso jam nedaviau. Visa tai išaugo iki to, kad jei susergu aš, suserga ir jis, nesistengdamas perimti vadžių į savo rankas“, – guodėsi moteris. E. Santos tikino, kad net tada, kai šeima rengiasi į kelionę, ji vyrą ir vaikus žadina likus kelioms minutėms iki išvykimo, o pati visą naktį dėlioja reikalingus daiktus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pavargau nuo to, ką dariau dešimt metų. Jis geras žmogus ir jam galbūt užtenka 5 tūkst. eurų per mėnesį. Mano tikslai didesni“, – trumpai laidos studijoje konstatavo faktą moteris.

E. Santos tikino, kad pati uždirba pinigus šeimai ir išlaiko ne tik vaikus, bet ir vyrą.

Vyrą visada galima pakeisti

„Mano šeimą sudaro Erika ir šeši vaikai. Bus daugiau – tai bus daugiau. O vyrą visada galima pakeisti, – savo nuostatų neslėpė pašnekovė. – Vyras žino tokią mano poziciją“.

Tokie moters žodžiai užvirė tikrą diskusiją „Valandos su Rūta“ studijoje. „Mano šeima taip pat UAB'as, kad ir kaip man būtų gaila. Bet man keistas jūsų požiūris, kad galima „prikergti“ bet kokį vyrą. Čia, mano nuomone, avininkystė“, – E. Santos išsakytą nuomonę smerkė Nacionalinio dramos teatro vadovas Adolfas Večerskis, kuris su žmona Viola ilgus metus džiaugiasi gražia santuoka.

REKLAMA

„Jeigu vyras eina šalia ir mane palaiko, viskas gerai. Tačiau jeigu jo nėra, laisvą vietą širdyje užpildysiu verslu, mėgstama veikla, naujomis investicijomis“, – toliau kalbėjo E. Santos.

Girdėdamas tokius žodžius, A. Večerskis kraipė galvą: „Nelabai suprantu, ko siekiate, bet kai paliksite savo vyrą, jis džiaugsis, nes judviejų santuoka yra jo gyvenimo klaida. Jūs iš jo atėmėte bet kokią iniciatyvą ir, matyt, norėtumėte, kad jis iš ryto pradarytų langą ir sakytų „au au“, o visi manytų, kad turite šunį.“

REKLAMA

Vienas neprimato, kitas neprigirdi

E. Santos žodžiai piktino ir A. Večerskio sutuoktinę V. Večerskienę. „Šeimą būtina išlaikyti dėl vaikų“, – tvirtino moteris.

„Nesakau, kad esame ideali šeima. Ne kartą esu sakęs, kad šeimos išlaikymo reikalavimai yra tokie: vienas turi truputėlį neprimatyti, o kitas – truputėlį negirdėti. Aš negaliu nematyti tų moterų, kurios mane supa, ji negali nematyti kitų vyrų, bet nebūtinai reikia su jais gultis“, – žodžių kišenėje neieškojo A. Večerskis.

Anot jo, pasiskirstyti pareigomis ir veiklomis šeimoje neįmanoma, todėl kiekvienam reikia daryti tai, ką gali. „Jei ji dirba, aš namie judu. Daug ko nemoku, daug ką padarau netinkamai, bet kasdien verdu kavą ir kiaušinius“, – šypsojosi A. Večerskis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jam pritarė ir V. Večerskienė: „Man šeima yra vertybė. Esame susitarę, kad jei sudarėme santuoką, turime vienas kitam padėti – ar liga, ar mirtis. Dabartinėse šeimose toks susitarimas gal ir egzistuoja, tačiau žmonės nejaučia atsakomybės už savo žodžius.“

Ką apie įžymių žmonių skyrybas ir naujų santykių ilgesį sakė ekspertai, skaitykite čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų