REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienos pavojingiausių sekso pozų. Kaip jos atrodo ir kokios galimos pasekmės šioms nepasisekus?

REKLAMA
REKLAMA

„Sustabdytoji“. Moteris užšoka ant vyro ir kojomis apsikabina jo juosmenį. Pastarojo pareiga – išlaikyti moterį bei kontroliuojant visą situaciją užtikrinti lytinio akto sėkmę. Poza jokiais būdais nerekomenduojama tokio tipo poroms, kada vyras yra smulkus ir nedidelio ūgio, o moteris – aukšta bei stambi.

REKLAMA

SustabdytojiSustabdytoji

„Pogo“ lazdelė“. Ši poza taip pat yra pakankamai rizikinga, nes kiekvienas partneris vien tik dėl netikėtos smulkmenos gali susižeisti lytinius organus. Be to, prieš imantis tokios pozos reikia apžiūrėti, ar aplinkui nėra jokių aštrių daiktų ar jų kampų. Jeigu bent vienas iš partnerių praranda pusiausvyrą, tikėtinas krytis žemyn. Geriausiai ant žemės pasitiesti kažką minkšto.

„Pogo“ lazdelė“„Pogo“ lazdelė“

„Suktukas ant galvos“. Tai iš tikrųjų itin didelį susirūpinimą kelianti poza, tačiau jokių abejonių, kad kažkas pasaulyje ją jau tikrai išbandė arba norėtų tai padaryti. Priešingu atveju, iš kur tokia būtų atsiradusi? Daugiau komentarų tokia sekso pozicija, ką ir kaip būtų galima susižeisti, veikiausiai nereikalauja.

REKLAMA
REKLAMA

Suktukas ant galvosSuktukas ant galvos

„Londono tiltas“. Vyras turi padaryti vadinamąjį „tiltelį“, o moteris – ant jo atsisėsti. Būtent jai atitenka visa situacijos kontrolė. Reikia turėti galvoje, jog bandant pasimylėti šia poza, dar tik jos išbandymo pradžioje jau galima nesudėtingai susižeisti.

Londono tiltasLondono tiltas

„Karutis“. Ši poza, bet kuriuo atveju reikalaujanti abiejų partnerių judesių suderinamumo, yra kur kas pavojingesnė moteriai, negu vyrui, tačiau. Jeigu šia poza stengiamasi mylėtis ilgiau, paprastai susiduriama su rankų skausmu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

KarutisKarutis

„Ratas“. Kai kuriuos žmones itin užveda pasirinktųjų sekso pozų sudėtingumas. Kodėl pastarosios išbadymas gali pasibaigti blogai? Veikiausiai net nereikia aiškinti, kokios galimos pasekmės šiai pozai nepavykus.

RatasRatas

„Sulenktos kojos“. Bandant atlikti tokią pozą yra nemenka tikimybė, kad bus sužeistas vyro pasididžiavimas. Tačiau kas mėgsta riziką, gali bandyti viską atlikti kuo atsargiau – gal vis tik pavyks. Ši sekso pozicija įvardijama kaip viena pačių nepatogiausių.

Sulenktos kojosSulenktos kojos

„Suspaustoji“. Prieš bandant atlikti tokią pozą reikia žinoti, kad pasitempti kokią nors kūno dalį – vieni juokai. Be to, jeigu moters sulenktos kojos spaudžia ne vyro kojas, o šonkaulius, egzistuoja tikimybė, nors ir itin maža, juos sulaužyti.

REKLAMA

SuspaustojiSuspaustoji

„Nugaros laužytoja“. Tai itin pavojinga poza, o ypatingai pasisaugoti reikėtų, jeigu moteris yra apkūnesnė. Tokią poziciją reikia atlikti atsilošus virš lovos ar čiužinio, kad, jeigu nepasiseks, būtų krentama ant kuo minkštesnio pagrindo.

Nugaros laužytojaNugaros laužytoja

„Priekalas“. Moters kojos užkeltos ant vyro pečių. Taip parodomas visiškas pasitikėjimas pastaruoju, absoliučiai kontroliuojančiu visą situaciją. Tačiau vyras turi būti itin švelnus, kad įsiaudrinęs nepertemptų motes nugaros raumenų.

PriekalasPriekalas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų