REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Gineso rekordų knyga pasipildė nauja pavarde – Anne Woods pripažinta baisiausia moterimi pasaulyje. Nors 62 metų britė savo išvaizda niekuo nesiskiria nuo panašaus amžiaus moterų, sugeba pademonstruoti netikėčiausias veido išraiškas, rašo telegraph.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

A. Woods jau 27 kartus yra laimėjusi juokingiausios veido išraiškos konkursą jos gimtajame mieste Egremonte. Moteris pasakojo, kad savo sugebėjimą itin aiškias emocijas reikšti išraiškomis „atrado“ būdama trisdešimties. Nuo tada šį sugebėjimą uoliai tobulina.

REKLAMA

Kasmet rengiamame konkurse britė nesudalyvavo tik vieną kartą – dėl nėštumo. Konkurso rengėjai nereikalauja pademonstruoti kuo baisesnių išraiškų, tačiau moteris prisipažįsta, kad jai tokios geriausiai gaunasi.

Konkurso dalyviai privalo „pasipuošti“ arklio pavalkais, kad šie „įrėmintų“ veidą. Manoma, jog tokios konkurso tradicijos siekia dar viduramžių laikus.

A. Woods savo laimėjimais pralenkia ir vyrus. Tarp vyrų pergalėmis didžiuojasi Tommy Martinsonas, išraiškingiausių veido išraiškų konkurse skaičiuojantis jau 11 pergalę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų