REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 13 d., šeštadienį, Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ vėl įvyks populiarioji nuolaidų akcija „Jamam“.

REKLAMA
REKLAMA

Tradiciškai Kalėdų prekybos sezoną pradedančios nuolaidų dienos metu pirkėjams bus pasiūlytos iki 50 proc. mažesnės kainos pirkiniams ir paslaugoms.

REKLAMA

Populiariausioje prekybos nuolaidų dienoje „Jamam“ 2009 m. lapkritį apsilankė daugiau nei 236 tūkstančiai žmonių.

„Pavasarį ir rudenį vykstanti ši nuolaidų diena per dvejus metus tapo tam tikra Lietuvos mažmeninės prekybos tradicija, kaip kad „juodasis penktadienis“ JAV. „Jamam“ diena „Akropoliuose“ pradedamas Kalėdų prekybos sezonas, tad šį šeštadienį žmonės galės įsigyti ne tik kasdienių prekių su didelėmis nuolaidomis, bet ir dovanų didžiosioms metų šventėms“, – sako bendrovės „Akropolis LT“ Nuomos skyriaus vadovė Renata Jakubčionienė.

REKLAMA
REKLAMA

Visą šeštadienį prekėms ir paslaugoms „Akropoliuose“ bus suteikiama iki 50 proc. nuolaida. „Akropoliuose“ veikiančiose „Maxima XXX“ parduotuvėse lapkričio 13 d. bus taikoma 30 proc. nuolaida buitinei technikai ir kompiuterijai, kūno priežiūros priemonėms, kosmetikai ir parfumerijai, taip pat sauskelnėms, buitinei chemijai ir tualetiniam popieriui, knygoms ir spaudai.

Visoms kitoms pramoninėms prekėms – tarp jų drabužiams, avalynei, tekstilei, žaislams, darbo įrankiams ir automobilių prekėms, indams bei namų apyvokos reikmenims – galios 40 proc. nuolaida.

Statybinių medžiagų ir namų dekoravimo centre „Ermitažas“ „Jamam“ nuolaidų dieną visoms prekėms bus taikoma 20 proc., o „Akropolio baldų centre“ – visoms prekėms nuo 10 iki 50 proc. nuolaida.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų