REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kas gi nesvajoja apie gražų, nepamirštamą, aistringą seksą − tokį, koks būna kine. Atsargiai! Neskubėkite to išbandyti praktiškai, mat, kaip sakoma, ne viskas auksas, kas auksu žiba, ir ne visos gundančios fantazijos gali virsti tikrai gundančiu seksu.

REKLAMA
REKLAMA

Pasiruošimas

Iš pradžių šiek tiek praskleiskime naivių erotinių iliuzijų šydą ir pakalbėkime apie filmavimo aikštelės kasdienybę.

REKLAMA

Prie epizodo, kuriuo mes gėrimės minutę, visą dieną dirba armija profesionalų, pradedant puikiais grimuotojais ir stilistais ir baigiant įsiutusiu režisieriumi, kuris aktorių vaidinamus jausmus nuolat pertraukinėja šaižiais riksmais: „Dešiniau! Arčiau centro! Greičiau! Bučiuok! Daugiau aistros!“

Iš pradžių erotinių filmų aktoriai parepetuoja pozas ir veiksmus apsirengę. Tada pakartoja tai, ką išmokę, stebimi mažiausiai 3 žmonių − režisieriaus, garso režisieriaus ir operatoriaus. Vėliau − kadrų montavimas, jaudinantis įgarsinimas...

REKLAMA
REKLAMA

Realybėje seksas atrodo ne taip gražiai. Čia nei dublerių, nei grimuotojų, nei montažo. Ir nieko baisaus. Juk seksu ne grožimasi, o mėgaujamasi.

Ir jei mylimasis tau siūlo išbandyti itin egzotišką pozą, „kaip kine“, paaiškink, jog iš pradžių turėtumėte pasitreniruoti, kad jums abiem susijaudinus nekiltų tokių nesklandumų, kaip virstanti kėdė ar lūžtanti knygų lentyna.

Nusirengimas

Kine: Jis lengvu rankos judesiu atsiriša kaklaraiščio mazgą, o Ji aistringai nutraukia nuo jo kūno marškinius. Kitas kadras − jis, kažkaip stebuklingai jau likęs visiškai nuogas, žvelgia į ją gundančiu žvilgsniu iš po šilko antklodės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O ji gracingai nusirengia likusius drabužėlius, tuo pačiu pademonstruodama ir stulbinamai gražius apatinius. Graži muzika, aistros viršūnė.

Gyvenime: Kiekvienas, bent kartą gyvenime bandęs paskubomis nusimesti drabužius, žino, kiek gluminančių akimirkų būna šiame procese.

Tenka ir nejaukiai patrypčioti prieš mylimąjį segint tik sijoną, kol jis vis dar negrabiai bando atitraukti užstrigusį savo kelnių užtrauktuką, ir nepatogiai užlaužus rankas mėginti atsegti savo liemenėlę, kurios sagtelėje mylimasis jau seniai susipainiojo. O jis apimtas aistros kelnes nusiauna kartu su trumpikėmis ir juokingai stypčioja po kambarį vis dar su marškiniais ir kojinėmis.

REKLAMA

Jei nori elegantiško nusirengimo − susitarkite, kuris tai darysite: ar nusirengsi tu ir elegantiškai nurengsi jį, arba tegul iniciatyvos imasi jis. Priešingu atveju „nesusigrojus“ ir „nesusirepetavus“ gražaus ir sklandaus nusirengimo tikėtis sunku.

„Šlapios“ meilės scenos

Ir kur tik nefilmuojamos “šlapios" meilės scenos − ir vandenyno bangose, ir upėje, ir ežere, ir baseine, ir netgi vonioje.

Kino režisieriai gana noriai imasi meilės scenų vandenyje, mat jos išties labai kinogeniškos. Kūnai atrodo labiau pasitempę, judesiai tampa grakštūs. Tiesa, tuo meilės malonumai vandenyje ir baigiasi.

REKLAMA

Vanduo išplauna natūralią makšties drėgmę, taigi be lubrikanto meilės aktas gali būti skausmingas ir nemalonus. O juk romantiškas scenarijus prašyte prašosi spontaniškumo, taigi vargu ar eisi maudytis į ežerą su lubrikanto tūtele rankoje.

Jei aplink jus vandens daug, sunku rasti atramos tašką. Judesiai vandeny tampa lėtesni, tad gali būti sunkiau pasiekti orgazmą.

Vandeny slypi ir rimtesnių pavojų. Kad ir ligas sukeliantys mikroorganizmai, kurių apstu tiek upėse, tiek ežeruose. Šiuo požiūriu sūrus jūros vanduo turi pranašumą, jame esama antiseptinių savybių. Tačiau jei jo temperatūra žemesnė nei 25 laipsniai, partneriui gali kilti erekcijos problemų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Beje, užmauti prezervatyvą po vandeniu − apskritai beveik neįveikiama užduotis. Tai teks padaryti virš vandens, o juokingas vaizdelis gali išsklaidyti visus Eroto kerus.

Pati saugiausia ir patogiausia vieta akvaseksui − tvirtai suręsta dušo kabina. Pasak psichologų, meilės žaidimai, sušildyti šilto tekančio vandens, leidžia partneriams maksimaliai atsipalaiduoti.

Seksas stovint

Kine ypač išradingai vaizduojami meilės žaidimai lifte, tualete, požeminiame garaže, laiptinėje, tarpuvartėje... beribė erdvė fantazijai. Svarbiausia − kad viskas vyktų greitai ir efektyviai.

REKLAMA

Gyvenime viskas sudėtingiau. Judu gal ir liepsnojate nevaldoma aistra, bet prieš užsiimant meile atsistojus teks įvertinti savo ūgį, svorį ir galimybes.

Jei tu − lengva it plunksnelė, o jis − atletas, gal mylimajam bus nesunku visą meilės aktą laikyti tave ant rankų. Bet jei esate panašios svorio kategorijos, geriau neturėk iliuzijų − teks savo svorį išlaikyti pačiai.

Jei tvirtai remsiesi į žemę kojomis, o jis judės − gali būti, jog tavo mintyse bus ne orgazmas, o tiesiog mintys, kaip išsilaikyti ant kojų ir nenugriūti. Jei bandysi judėti pati − teks vis dėlto pasiieškoti kokios atbrailos, kad galėtum prisėsti, tegul ir ne visu kūno svoriu.

Jei vis dėlto vilioja mintis apie greituką atsistojus, rinkitės patogesnę pozą, kai tu stovi nugara į jį. Rankomis atsirėmus į stabilią sieną viskas turėtų eitis kaip iš pypkės!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų