REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kvepalai, kuriais kvepinatės, gali daug pasakyti apie jūsų asmenybę ir charakterį. Taigi, ką jūsų pasirinktas ir mėgiamas kvapas atskleidžia apie jus pačius?

REKLAMA
REKLAMA

Jei renkatės gėlių aromatus, jūs greičiausiai esate linksmi, spontaniški, romantiški bei elegantiški. Gėlių kvapus taip pat renkasi mėgstantys koketuoti bei trokštantys nuotykių žmonės. Populiarūs kvapai yra Anais Anais Beautiful (Estée Lauder), Eternity (Calvin Klein), L'Air du Temps (Nina Ricci), Night For Her (Giorgio Armani) ar Lovely (Sarah Jessica Parker). Teigiama, jog kvepalai, kuriuose dominuoja gėlių aromatas, yra patys moteriškiausi.

REKLAMA

Kvepalus, kuriuose vyrauja citrusinių vaisių aromatai (pav. greipfrurto, apelsino, citrinos, laimo ar raudonųjų vynuogių), dažniausiai renkasi sportiški, energingi, pasitikintys savimi, linksmi, spontaniški bei trokštantys nuotykių asmenys. Žinomiausi tokių kvapų pavyzdžiai yra Light Blue (Dolce and Gabbana), Citrus Bigarrade (Creed) ir Emporio White (Giorgio Armani).

Moterys, pasirenkančios kvepalus, kuriuose dominuoja kelių pagrindinių aromatų (pav. vaisių ir gėlių) kombinacija, paprastai yra labai rafinuotos ir elegantiškos. Beje, tos, kurios mėgsta šį aitresnį aromatą, taip pat siekia būti išskirtinės ir pastebėtos. Šiam tipui priklauso Diorella (Christian Dior), Cabochard, Emporio City Glam (Giorgio Armani) bei Diva kvepalai.

REKLAMA
REKLAMA

Kvepalus, kuriuose vyrauja įvairių augalų aromatai, labai mėgsta rūpestingi, lojalūs bei aktyvūs asmenys. Taip pat jiems nesvetimas rūpinimosi gamta jausmas. Ši kvepalų kategorija gaminama iš augalinių aliejų, čia pastebimos ir gėlių bei vaisių natos. Tai – lengvesnė aukščiau paminėtos kvepalų rūšies versija. Garsūs pavyzdžiai yra Green Tea (Elizabeth Arden), Chanel No. 19 ir Silver Mountain Water (Creed).

Rytietiškus aromatus mėgstančios moterys yra linkę būti dramatiškos, patrauklios, seksualios ir labai jausmingos. Jos teikia pirmenybę prabangai ir rafinuotumui. Žinomi kvepalų pavyzdžiai yra Capricci (Nina Ricci), Cinnabar (Estée Lauder), Ysatis (Givenchy) ir Diamonds and Rubies (Elizabeth Taylor). Jiems būdinga aitrus aromatas, kuriame persipynę įvairių prieskonių ir vanilės tonai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenyno aromatas yra laikomas moderniausiu kvapų pasaulyje. Šio kvepalų tipo garsiausi pavyzdžiai yra Dune (Christian Dior) ir Erolfa (Creed). Tokie kvepalai yra gaminami iš jūros kvapą primenančių ingridientų. Juos dažniausiai renkasi sportiškos, jaunatviškos, energingos asmenybės.

Žinoma, yra daugybė kvepalų, kurie priklauso daugiau nei vienai išvardintai kvapų rūšiai. Pavyzdžiui, Emporio She ir Remix For Women (Giorgio Armani) patenka į dvi - gėlių ir okeano - aromatų kategorijas. Tokie kvepalai idealiausiai tinka labai moteriškoms ir elegantiškoms, o kartu ir jausmingoms bei patrauklioms moterims.

Galite pagalvoti, kad išsirinkote sau kvepalus labai paprastu būdu : jums tiesiog patiko aromatas. Vis dėl to, kvepalų ekspertai mano kitaip. Jų teigimu, mūsų pasąmonė tarsi pasufleruoja, kokius kvapus, geriausiai atspindinčius mūsų asmenybės savybes, pasirinkti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų