REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

. 10 priežasčių numesti 10 kilogramų

. Baisiausios namie naudojamos savigydos priemonės

. Kodėl pučia vidurius po 40?

. Mėgstate cukrų?

. TOP 4 erogeninės zonos

. Kodėl jus domina žarnyno valymas?

. Koks geriausias kremas nuo raukšlių?

Daktarui Ozui nėra tabu temų. Savo šou daktaras Ozas aptaria viską – nuo sekso, dietos, mankštos iki įvairių ligų ir jų prevencijos. Nenuostabu, kad vos per kelerius metus jis tapo kultiniu sveikatos patarėju dėl sveiko gyvenimo būdo pamišusioje Amerikoje. Tūkstantmečio daktaras. Metų gydytojas. Vienas iš 100 įtakingiausių pasaulio žmonių. Tai tik keletas jo titulų. Penkerius metus buvęs populiariojo „Oprah Winfrey šou“ nuolatiniu sveikatos ekspertu, daktaras Mehmetas Ozas debiutavo su savo autorine valandine laida, kurioje su žiūrovais aptaria sveikatos ir geros savijautos klausimus. Viena laidos prodiuserių – pati garsioji Oprah Winfrey, kuri Ozą tituluoja „savo mylimiausiu daktaru“. Pagrindinės laidų temos – gyvenkite ilgiau, jauskitės geriau, atsikratykite pilvo riebalų, pagerinkite savo lytinį gyvenimą.  Laidoje svečiuojasi įvairių medicinos sričių žinovai bei paprasti žmonės, užsuka garsenybės. Tikrasis laidos tikslas – demaskuoti gandus ir teikti protingus patarimus.

REKLAMA
REKLAMA

JAV žaibiškai išpopuliarėjusią pokalbių laidą apie sveikatą „Daktaras Ozas“ („The Dr. Oz Show) nuo Naujųjų metų šiokiadieniais 18 val. pradeda rodyti TV1.

REKLAMA

Turkų kilmės Mehmetas Ozas gimė Ohajo valstijoje, baigė Harvardo bakalauro studijas, studijavo mediciną Pensilvanijos universitete ir verslą Vortone, įgijo medicinos daktaro ir verslo magistro laipsnius. Jis tapo Kolumbijos universiteto širdies chirurgijos profesoriumi, Dirbtinės širdies programos vadovu, tyrė širdies pakaitalų implantavimo chirurgiją, parašė nemažai knygų apie sveikatą ir gerą savijautą.

Ozas yra pasirodęs daugybėje televizijos laidų kaip konsultantas. Be to, jis dirbo „Discovery“ sveikatos kanalo“ informacinėje programoje „Antroji nuomonė su daktaru Ozu“ ir „Jūs laikotės dietos“.

REKLAMA
REKLAMA

Keletas įdomesnių faktų apie dr. Ozą:

- Ozas kasmet atlieka 250 širdies operacijų.

-Vedęs Lizą Oz, rašytoją ir reiki meistrę. Jie turi keturis vaikus.

- Daugiau kaip 400 originalių publikacijų, knygų skyrių bei medicinos knygų autorius.

- Veda kasdieninę pokalbių laidą Oprah Winfrey radijuje.

- Penkias jo knygas laikraštis „New York Times“ išrinko perkamiausiomis: „Jūs: savininko instrukcija“, „Jūs: sumanus pacientas“, „Jūs: laikotės dietos“, „Jūs: liekate jauni“, „Jūs: esate gražūs“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Žurnalo „Time“ išrinktas kaip vienas iš šimto įtakingiausių dvidešimt pirmojo amžiaus žmonių.

- Vienas iš žurnalo „Esquire“ kandidatų į „geriausiojo ir ryškiausiojo“ titulą.

-„Hipokrato“ žurnalo kandidatas į „Geriausio metų gydytojo“  ir „Sveikos gyvensenos“ žurnalo kandidatas į „Tūkstantmečio gydytojo“ titulus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų