REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiemet mus aplankė ypač šalta žiema, todėl visos skubame pirkti pačias šilčiausias kailines kepures, kurios būtų ne tik itin šiltos, bet ir stilingos!

REKLAMA
REKLAMA

Ar nepasitaiko atvejų, kai apie merginą ar moterį, su šilta kepure, norisi pasakysi: „kaip iš seno rusiško filmo...“? Būtent tokios kepurės, primenančios senus laikus ir žvarbias žiemas, šiuo metu yra pačios madingiausios!

REKLAMA

Nė akimirkai nesudvejokite ir drąsiai rinkitės kepurę su dalimi, kuri užsitraukia ir ant ausų. Kepurė gali būti kailinė, taip pat puikiai atrodo ir derinukai su versta arba paprasta oda. Spalvos gali būti pačios įvariausios, pradedant nuo baltos, baigiant juoda. Viskas priklauso nuo Jūsų individualaus pasirinkimo.

Beretės. Sakysite, jog tai senų močiučių modeliai? Oi ne, taip tikrai nėra! Šiemet bet koks galvos apdangalas yra madingas, o ką jau kalbėti apie tuos, kurie atėję iš senų laikų. Tik yra viena bėda: beretės yra gana kaprizingos, todėl tinka nekiekvienai veido formai.

REKLAMA
REKLAMA

Vilnonės šiltos skaros, kuriomis anksčiau apsigobdavote pečius, šiemet puikiai tiks pridengti galvą bei plaukus, kuriuos žiemos metu privalote ypač saugoti.

Trumpai drūtai: kailinės, megztos, vilnonės, aptemptos kepuraitės arba didelės didelės kailinės šią žiemą tiks puikiai kiekvienai, kuri rūpinasi ne tik savo sveikata, bet ir stiliumi!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų