REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atrodo, kad ant Holivudo raudonųjų kilimų besisukinėjančios žvaigždės – tobulų figūrų, dailių veidų, idealios sveikatos ir pavydėtinos sėkmės apdovanotos. Tačiau kiekviena jų gyvena paprasto mirtingojo gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

Norėdamos tapti patrauklesnėmis savo gerbėjams, ne viena žinoma scenos ar kino moteris griebiasi gudrybių. Pristatome keturių žymių moterų melagystes!

REKLAMA

Paris Hilton akių spalva

Mėlynakė šviesiaplaukė – dažno vyro svajonė. Tačiau žymioji Paris Hilton gudrauja, siekdama tokia tapti. Dar nepavyko užfiksuoti merginos su jos antūralia akių spalva – ruda. Nuo pat paauglystės, nepatenkinta tamsia akių rainele, mergina renkasi žibančio mėlio akių lindzes.

Paris Hilton (nuotr. Thefashionspot.com)Paris Hilton (nuotr. Thefashionspot.com)

Senstanti Madonna

Į šeštąjį dešimtį įkopusi atlikėja Madonna stulbina savo kūno formomis, ištverme ir jaunatviška išvaizda. Tačiau dažna moters nuotrauka – koreguota, siekiant paslėpti senatvines raukšles, nuo intensyvaus sporto išsišokusias sausgysles ant rankų ar nevykusių plastinių chirurgijų padarinius.

REKLAMA
REKLAMA

Madonna (nuotr. Thefashionspot.com)Madonna (nuotr. Thefashionspot.com)

Fergie patrauklumo paslaptis

Grupės „Black eyed peas“ vokalistė Fergie jau nuo seno žinoma muzikos mylėtojams. Tačiau patraukli moteris nėra patenkinta savo išvaizda. Vaikystėje besidžiaugusi itin smulkiomis garbanomis moteris kelis pastaruosius metus tiesinasi plaukus.

Fergie (nuotr. Thefashionspot.com)Fergie (nuotr. Thefashionspot.com)

Beyonces apvalumai

Itin moteriškos figūros savininkė atlikėja Beyonce didžiuojasi savo apvalumais. Tačiau įtartina, ar jie visi – gamtos duoti. Karjeros pradžioje moters užpakaliukas dar nebuvo toks išraiškingas, koks dabar. Pavėlavusi branda ar chirurgo skalpelis čia kaltas?

Beyonce (nuotr. Thefashionspot.com)Beyonce (nuotr. Thefashionspot.com)/span>

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų