REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jaunesnysis iš brolių Kličko – Vladimiras – patvirtino, kad taip laukta jo dvikova su britų išsišokėliu Davidu Haye įvyks šių metų liepos 2 dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš tai šansą gaus kitas britų atstovas – Dereckas Chisora. Su pastaruoju V. Kličko turėjo susigrumti dar praėjusių metų gruodį, tačiau dėl ukrainiečio traumos dvikova buvo nukelta į šių metų balandžio 30 dieną.

REKLAMA

„Tai tiesa. Po to ilgai laukta dvikova su pasaulio čempionu pagal WBA versiją D. Haye pagaliau įvyks“, – „Reuters“ sakė ukrainietis. Anot jo, su brito vadybininkais pavyko rasti bendrą sprendimą. „Tai bus liepos 2 diena“, – sakė pasaulio sunkaus svorio čempionas pagal WBO, IBF ir IBO versijas.

Boksininkas nevengė pajuokauti ir merkdamas akį kalbėjo: „Priėmiau D. Haye pasiūlymą, nes britas teigė, kad Vitalijus per stipriai smūgiuoja. Todėl pasirinko mane.“

Kur vyks dvikova kol kas neaišku, tačiau V. Kličko leido suprasti, kad abi jas turėtų matyti europiečiai. Prieš tai iš V. Kličko privalomoje dvikovoje titulus mėgins atimti D. Chisora. „Tai – pavėlavusi Kalėdinė dovana.  Savo šanso nusipelniau“, – teigė britas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų