REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį savaitgalį Lietuvos mokleivių krepšinio lygoje (MKL) prasidėjo 1999-ais metais gimusių ir jaunesnių vaikų krepšinio čempionatas „Pirmasis iššūkis“, kuriame tarp 56 dalyvių kovoja ir trys didžiausios Lietuvoje sporto ugdymo įstaigos - Sostinės krepšinio mokyklos (SKM) komandos, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Šia proga „Impuls“ krepšinio arenoje SKM auklėtiniams ir tėveliams buvo surengta iškilminga sezono atidarymo šventė, kurioje jaunuosius krepšininkus sveikino ir Vilniaus vicemeras Gintautas Babravičius.

REKLAMA

Sezono atidarymo rungtynėse arenoje susigrūmė dvi SKM ekipos. Tomo Urbelionio auklėtiniai „SKM-2000 I“ 46:72 turėjo pripažinti Mindaugo Noreikos treniruojamos „SKM-1999-BALTNETA“ komandos pranašumą.

Prieš rungtynes už pagalbą sprendžiant sporto salių nuomos klausimą vicemerui G.Babravičiui buvo įteikti pirmuoju numeriu pažymėti Sostinės krepšinio mokyklos marškinėliai.

Vienas sostinės vadovų prisipažino, kad nors krepšinis jam ir nėra sporto šaka numeris vienas, jis aistringas šio sporto gerbėjas: „Futbolas yra tikroji mano meilė. Bet esu žaidęs krepšinį už mokyklos rinktinę. O paskui Vilniaus „Statyba“ ir Kauno „Žalgirį“ esu išvažinėjęs nuo Rygos iki Maskvos. Tikrai nuoširdus krepšinio mėgėjas esu“.

REKLAMA
REKLAMA

G.Babravičius pasidžiaugė, privačių mokyklų iniciatyva ugdyti sveikus vaikus: „Sportas turi milžinišką potencialą prevencinėje veikloje. Krepšinis, futbolas, kitos sporto šakos – geriausias būdas išlieti energiją ir užkirsti kelią nuodėmių liūnui į kurį vaikai gali įbristi, ieškodami kur išsilieti. Todėl mokyklas, kurios dirba su vaikais vertinu labai palankiai“.

Pirmuoju numeriu pažymėtais marškinėliais pasipuošė ir „SKM-1999-BALTNETA“ komandos rėmėjų UAB „Baltnetos komunikacijos“ rinkodaros komunikacijų vadovė Vita Girštautė.

Sostinės krepšinio mokykla yra didžiausia vaikų ugdymo įstaiga Lietuvoje. Šiemet mokykloje treniruojasi beveik 1 500 įvairaus amžiaus vaikų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų