REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 laidos „Akistata“ kūrybinė grupė atliko slaptą žurnalistinį tyrimą – ar vadinamieji ekstrasensai iš tiesų turi mistinių galių, ar tiesiog kuria istorijas siekdami pasipelnyti iš bėdon patekusių žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaruoju metu Lietuvoje daugėja atvejų, kai žmonės dingsta lyg į vandenį. Artimieji, nebežinodami kokių priemonių griebtis, kreipiasi į ekstrasensus, tikėdamiesi, kad galbūt jų galios padės rasti dingusįjį.

REKLAMA

„Pačią pirmą dieną, kai dingo sesuo, susisiekiau su ekstrasensu“, – žurnalistams pasakojo Kaune prieš prieš keletą savaičių dingusios Gabijos brolis.

Tačiau, pasak taip ir negrįžusios namo 22-ejų Gabijos artimųjų, visų kalbintų ekstrasensų pasakojimai ir pateiktos versijos buvo skirtingos ir kol kas nė viena iš jų nepasitvirtino.

„Akistata“ klausia: ar gali būti taip, kad ekstrasensai naudojasi žmonių nelaime ir sukčiauja?

REKLAMA
REKLAMA

Laidos kūrybinei grupei pavyko slapta kamera nufilmuoti ekstrasensų atliekamus seansus, kurie atskleidžia jų kuriamas suktybes.

Pirmasis eksperimentas vyko Vilniuje, ekstrasense besivadinančios Audronės namuose. Žurnalistė, apsimetusi beviltiškai savo pradingusio brolio ieškančia seserimi, iš ekstrasensės lūpų išgirdo kruopščiai nuo pradžios iki pabaigos išgalvotą istoriją.

„Jūsų brolis nebegyvas, pakastas 1,5 metro gylyje po žeme, 20 kilometrų už Kauno miesto. Jis susikivirčijo su draugais dėl merginos ir buvo nužudytas“, – tariamai dingusio brolio likimo detales dėstė ekstrasensė Audronė. Ji patikino, jog prakeiksmas yra užgriuvęs visą žurnalistės šeimą, o jo pašalinimas papildomai kainuotų po 50 litų už kiekvieną šeimos narį.

Kokia buvo pseudoekstrasensės reakcija, pamačius tikras televizijos kameras? Ir kokias dar istorijas „Akistatos“ komanda išgirdo, aplankiusi kitus „būrėjus-ekstrasensus“ – sužinosite vasario 9-ąją 19.40 val. „Akistatoje“.

„Akistata“ – trečiadieniais 19.40 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų