REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį sekmadienį nacionalinės reikšmės LNK projekte „Lietuvos supermiestas“ jau antrąjį kartą į kovą stos antrasis pogrupis: Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Marijampolė ir Dzūkija. Pirmoje kovoje aštri kova vyko tarp dviejų miestų – Klaipėdos ir Marijampolės. Tiesioginio balsavimo metu vien už šias dvi komandas balsavo daugiau nei 80 tūkstančių žiūrovų. Tąkart, susumavus žiūrovų, studijos ir internautų, pirmąją vietą pasidalijo abu lyderiaujantys miestai.

REKLAMA
REKLAMA

Šįkart laukia dar principingesnė kova dėl pirmos vietos. Marijampolė ruošia dar galingesnius ginklus kovai. O klaipėdiečiai jau įrašė visiškai naują patriotizmu alsuojančią dainą, kurią atliks grupė „Pikaso“ ir klaipėdietė Rasa Serra, kurios talentas įvertintas užsienyje – pernai metais dainininkė nugalėjo 450 konkurentų ir tapo legendinės grupės „Enigma“ dvidešimtmečiui skirto kūrinio balsu.

REKLAMA

„Lietuvoje mes turime nedaug žmonių, kurie dainavo su tokiomis grupėmis kaip „Enigma“. Klaipėda turi ne tik sportinių šokių ansamblį „Žuvėdra“, kuris garsus užsienyje, bet ir tokią talentingą dainininkę kaip Rasa Serra, kurios balsas skamba visame pasaulyje. Mes didžiuojamės, kad ši dainininkė gins Klaipėdos miesto garbę ir pažadame, kad klaipėdiečiai kiekvienoje laidoje parodys talentus, kurie vertinami ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje“, - sako Klaipėdos komandą projektui ruošiantis muzikos prodiuseris Gintaras Bendžius.

REKLAMA
REKLAMA

Talento rungtyje klaipėdiečiai parodys, kokį jaunąjį perlą uostamiestis augina savo užantyje. Scenoje savo kūrybos dainą atliks keturių paauglių grupė „Nervas“, kurios muzika buvo puikiai įvertinta LNK talentų laidoje „2 minutės šlovės“. Marijampolė šioje rungtyje kovos pristatydama savo jaunąjį talentą – virtuoziškai saksofonu grojantį, tačiau niekada profesionaliai to nesimokiusį Domą Ziegoraitį.

Ar šįkart pavyks Klaipėdai arba Marijampolei tapti vienvaldžiais lyderiais, pamatysime jau šį sekmadienį 19.30 val. projekte „Lietuvos supermiestas“ per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų